Havrani prehrali s Dubnicou po predĺžení

  • Hokej / Šport
  • 14. novembra 2016, 19:22
  • Autor:th/shk37

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany privítali v sobotu na domácom ľade Dubnicu nad Váhom. Zápas desiateho kola druhej hokejovej ligy dospel až do predĺženia, kde mali viac šťastia hosťujúci hráči, ktorí napokon zvíťazili 3:2.

Dubnica pod vedením hokejového matadora Jána Pardavého od prvej minúty vyvinula v útočnom pásme veľký tlak, z ktorého sa domáci dostávali sporadicky, o to však nebezpečnejšie. Šance boli na oboch stranách, vyloženejšie sa odohrali pred bránkou havranov, v ktorej ako už po niekoľkýkrát v tejto sezóne doslova čaroval brankár Kičina. V tejto časti hry kryl sedemnásť pokusov a Jakúbeka, Leza, Brandýsa či Tomíka privádzal do zúfalstva.

V druhej časti sa hra vyrovnala a boli to domáci, ktorí v polovici zápasu po prvýkrát udreli. Po obrovskej šanci hostí, ktorú opäť zlikvidoval Kičina, sado prečíslenia dostala dvojica Oswald-Hudec, poradila si s obranou Dubnice a Hudec nekompromisne skóroval. Odpoveď hostí prišla o 87 sekúnd, Trenčan s Kotlárikom vydolovali puk v rohu ihriska a Brandys strelou do „šibenice“ prekonal bezchybného Kičinu. O necelé dve minúty však rozohrala v útočnom pásme Dubničanov svoju hru druhá piešťanská formácia a po prihrávkach Hudeca a Vala v páde skóroval Kubo.

Tretia tretina sa znovu niesla v duchu veľkého tlaku Dubnice, ktorému však havrani odolávali až do predposlednej minúty. V tom čase sa už na ľade začínalo aj iskriť, prichádzalo k menším šarvátkam, všetko však v duchu fair-play. V 59. min hostia využili početnú prevahu štyroch proti trom a po milimetrovej prihrávke Leza cez bránkovisko vyrovnával Jakúbek.

Stretnutie sa dostalo do predĺženia, v ktorom v prebiehajúcej druhej minúte nastaveného času spravili domáci chybu v rozohrávke na útočnej modrej, do brejku sa dostal Chatrnúch a samostatný nájazd využil.

ŠHK 37 Piešťany – MHK Dubnica 2:3pp (0:0, 2:1, 0:1 – 0:1)

Góly a asistencie:
31:15 Hudec (Osvald), 34:11 Kubo (Hudec, Valo) – 32:42 Brandis (Kotlárik, Trenčan), 31:15 Jakúbek (Lezo), 61:29 Chatrnúch (Brandis)

Zostava ŠHK 37: Kičina – Filip, Žitňanský, Rybárik, Mihálik, Ondrejka – Blaško, Macháč, Valo, Kubo, Hudec – Beník, Tolokonnikov, Fedor, Rufati, Klčo – Švancara, Osvald

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 46, ktoré je v predaji od 15. novembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav