Piešťanská nemocnica modernizuje a otvára nové ambulancie

Nemocnica Alexandra Wintera v Piešťanoch sa v INEKO rebríčku najlepších nemocníc umiestnia na piatej priečke v rámci celého Slovenska. Nemocnica nezaháľa a na zlepšovaní svojich služieb stále pracuje. Momentálne otvorila ďalšie vynovené ambulancie na svojom detašovanom pracovisku na poliklinike, v budove nemocnice a zrekonštruovala pôrodnicu.

(Autor: Nemocnica A. Wintera)

Nemocnici sa po dlhých rokoch podarilo ukončiť fungovanie ortopedickej ambulancie v nevyhovujúcich priestoroch na Winterovej ulici. Ambulanciu presťahovali do nových priestorov na polikliniku na Rekreačnej ulici, a keďže sa im dokonca rozrastá počet lekárov, rozhodli sa rovno otvoriť ďalšiu ortopedickú ambulanciu v príjemných jarných farbách.

Na prvom poschodí polikliniky tak začínajú fungovať až tri ortopedické ambulancie a čakacie doby na vyšetrenie by už mali byť minulosťou. Prvé dve ambulancie budú fungovať na objednanie ku konkrétnemu lekárovi, tretia poskytne neodkladnú zdravotnú starostlivosť pre kontroly z urgentného príjmu a pre akútne bolestivé stavy bez úrazu. Nemocnica preto prosí pacientov MUDr. Petra Pikusa, MUDr. Mateja Ševčíka, MUDr. Ľuboša Klementa a MUDr. Mária Rattaja, aby odteraz chodili na vyšetrenia už na polikliniku.

Na druhom poschodí polikliniky tiež zrekonštruovali internú ambulanciu, je to v poradí už dvanásta vynovená ambulancia za dva roky. Búracie a stavebné práce však v tejto budove neutíchajú a aj za cenu menšieho diskomfortu a hluku pri rekonštrukcii budú na pacientov, ale najmä na lekárov čakať ďalšie nové priestory.

Procesom zlepšenia takisto prešlo gynekologicko-pôrodnícke oddelenie v Nemocnici A. Wintera. Nemocnica sa snaží zachovať ráz historického kúpeľného mesta aj v týchto priestoroch a sľubuje aj ďalšie pokroky v rekonštrukciách. „Hráme s kartami, ktoré sme dostali. Neplačeme a nesnívame nereálne sny, ale z toho, čo máme, musíme vyťažiť maximum,“ píše na svojom facebookovom profile, kde zdieľa svoje novinky a úspechy. Nové gynekologicko-pôrodnícke priestory boli pre nich pred rokom iba snom, dnes sa tešia z krásne vyzerajúceho prostredia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana