Bystrica nedala havranom takmer žiadnu šancu a porazila ich 6:2

  • Hokej / Šport
  • 7. decembra 2014, 21:15
  • Autor:th

V nedeľu sa na ľade Easton arény predstavila Banská Bystrica, ktorá vyhrala posledných sedem zápasov. Hokejisti ŠHK 37 chceli jej šnúru určite prerušiť, no prerátali sa. Bystričania na ľade od začiatku dominovali a svojou priamočiarou hrou nedali domácim takmer žiadnu šancu a porazili ich 6:2.

Skóre zápasu v Piešťanoch otvoril v 5. min Patrick White, ktorý využil presilovku po strele Cohena. Domáci sa snažili urobiť niečo so stretnutím, ale hostia krátko pred jeho polovicou rýchlo odskočili na trojgólový rozdiel. O zápase bolo už prakticky rozhodnuté, Piešťany síce znížili na 1:3, ale na zvrat už nemali sily. Banská Bystrica potom bez problémov dokráčala k trom bodom a naďalej jej patrí 3. miesto. 

ŠHK 37 Piešťany – HC ’05 Banská Bystrica 2:6 (0:1, 1:3, 1:2)

Góly: 35. Toman, 58. F. Hudec (Peško) – 5. P. White (Cohen, Preisinger), 29. P. White (Cohen, Preisinger), 30. Handlovský, 40. Handlovský (Kafka), 49. Kafka (Biro, L. Hudáček), 54. Kytnár (Kadura, Handlovský) 

Vylúčení: 4:4 na 2 min, presilovky: 0:2, oslabenia: 1:1, rozhodovali: Lauff – Bogdaň, Jobbágy, 752 divákov

Zostavy:

Piešťany: Šúrek – Kotaška, Šedivý, Srnec, Brňák, Hluch, Bučka – T. Klempa, Mišura, Holovič – Kutálek, Pašek, Konečný – Haring, Toman, Rapáč – Vaculín, Peško, Románek – F. Hudec

Banská Bystrica: Wiikman – Nicastro, Cunik, Cohen, Biro, Jaborník, Čížek – L. Hudáček, P. White, M. Hudec – Kafka, Preisinger, Handlovský – Kadura, Kytnár, Kudrna – T. Matoušek, Gašpar, Bendík
Roman Sýkora, tréner ŠHK 37: Bystrica hrá momentálne najatraktívnejší hokej v extralige, a dnes sme mohli uspieť jedine vtedy, keď podáme 100 percentný výkon. Ten sme nepodali, a sme so zápasom veľmi nespokojní. Takýmto výkonom určite nebudeme konkurovať ani mužstvám ako je Skalica, ktorú máme v ďalšom kole. Náš výkon bude musieť byť minimálne dvakrát lepší, ako dnes. 


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav