Vrbové podľahlo Veľkému Mederu 0:2

  • Šport / Futbal
  • 7. októbra 2014, 11:09
  • Autor:P. Sedláček

V pojarmokovom stretnutí tretej ligy – západ privítali futbalisti MFK Vrbové hráčov Veľkého Medera. Domácim sa však v sobotu príliš nedarilo, inkasovali v oboch polčasoch a prehrali 0:2.

Hostia vôbec nepôsobili dojmom nováčika a hneď od začiatku sa hral behavý futbal na oboch stranách. V 6. min domáci Ondrejkovič spoza 16-ky tvrdo vystrelil, no lopta trafila bočnú sieť. Potom sa dostali k slovu aj hostia, skúšali to z diaľky, ale nepresne. V 32. min zachránil Vrbové brankár Dovičovič po strele Szaba, ale o minútu už vyťahoval loptu zo siete, keď po centrovanej lopte z pravej strany nabehol Bognár a otvoril skóre. Do druhého polčasu musel Kurinec vystriedať zraneného Ondrejkoviča. Hostia sa naďalej snažili a Szabo spoza pokutového územia vyskúšal pozornosť domáceho brankára, ktorý bol na mieste. V 56. min vystrelil domáci Kurinec zo 17 metrov do náručia brankára. V 73. min sa opakovala situácia z prvého polčasu, keď získali hostia vedenie. Po centrovanej lopte na päťku nabehol Speck a zvýšil skóre na 2:0 v prospech Veľkého Medera. V 80. min vystrelil z diaľky Kurinec, brankár hostí stačil vyraziť pred seba a nabiehajúci Mišura kopol na bránku, ale obranca hostí zasiahol namiesto brankára. V 87. min Spál potiahol loptu z vlastnej polovičky a z 20 m vystrelil do brankára. O minútu neskôr znova Spál kopal priamy kop asi z 29 m, brankár vyrazil tentoraz na roh. Do konca zápasu sa na stave už nič nezmenilo a hostia získali tri body. Vrbovskému trénerovi Martinovi Sedláčkovi veľmi chýbali potrestaní Kováč a Labuda aj zranený Sarr.

0 Shares

Najnovšie správy

Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav