Ratnovce i Dolný Lopašov nadeľovali, Hornák strelil štyri góly

  • Šport / Futbal
  • 17. augusta 2015, 11:12
  • Autor:th

Regionálne futbalové súťaže pokračovali druhým kolom novej sezóny a opäť boli vidieť zaujímavé stretnutia. Trebatice v hodovom zápase porazili Gbely 2:1, Borovce dokázali zvíťaziť vo Veľkom Orvišti, Ratnovce i Dolný Lopašov svojim súperom uštedrili nádielku a Nižná strelila päť gólov Merašiciam. Hviezdou kola sa stal Peter Hornák s D. Lopašova, ktorý Ostrovčanom strelil štyri góly.

Piata liga



Veľké Kostoľany – Oreské 2:0 (2:0)

Kostoľanci si tri body zaistili prakticky už v prvom polčase, keď sa v priebehu siedmich minút dokázal dvakrát presadiť Kollár a zabezpečil domácim futbalistom zisk troch bodov.
Góly: Kollár, Kollár
Zostava V. Kostolian: Jamrich – Čeliga, Porubský, Kollár, Boldiš, Komadel, Vavrinec, Svítek, Janíček, Grígel, Janega (Žák, Mačica, Balón)

Drahovce – Zvončín 1:4 (0:0)
Domáci sa v prvom dejstve držali a na druhé dejstvo šli za stavu 0:0. Zvončín sa však po prestávke odtrhol a štyrmi gólmi zničil Drahovce v pomere 4:1, keď jediný presný zásah domácich zaznamenal Horúcka.
Góly: Horúcka – Klenkovič 2, Dolinaj, Hrušovský
Zostava Drahoviec: Paulovič – Oríšek, Zajac, Švikruha, Marek Horúcka, Martin Horúcka, Šerjeník, Šúst, Marušic, Vančo, RUsnák (Bihári, Potrok, Poláčik)

Krakovany – Šaštín-Stráže 0:2 (0:1)
Futbalisti Krakovian inkasovali v prvom polčase z kopačky Poláka už v 6. min a po prestávke si ešte strelili vlastný gól, čo znamenalo celkovú porážku 0:2.
Góly: Polák, vlastný
Zostava Krakovian: O. Sedlák – Bukovčák, Kubran, M. Sedlák, Ondrejka, Kališ, Pavlovič, Bojkovski, Netsch, Holán, Hazda (P. Sedlák, Jurda)

Trebatice – Gbely 2:1 (2:0)
Od začiatku zápasu mali domáci prevahu a z množstva šancí sa ujali len dve. V 6. min otvoril skóre Klačman a v 27. min Kirka zvýšil na polčasových 2:0. Po zmene strán domáci pokračovali v zahadzovaní šancí. V 55. min skóroval z nevinnej akcie hosťujúci Kučera a vzápätí mohol ten istý hráč aj vyrovnať, ale z hranice šestnástky zakončil nepresne. Domáci znova prevzali iniciatívu, ale chýbalo im presné zakončenie. Šance Kirku, Směřičku, Vercholu aj Polakoviča ostali nevyužité. Na druhej strane z protiútokov hrozilo od hostí nebezpečenstvo a domáci sa až do konca báli o výsledok.
Góly: Klačman, Kirka – Kučera
Zostava Trebatíc: Veselý – Valla, Verchola, Suchánek (60. Zelenay), Pekarovič, Kotula, Směřička, Kuťka, Macháč (56. Polakovič), Klačman, Kirka

Oblastné majstrovstvá



Veľké Orvište – Borovce 2:3 (2:1)
Hostia dokázali vyhrať aj svoj druhý zápas po postupe do oblastných majstrovstiev, keď tentoraz v regionálnom súboji zdolali V. Orvište. Domáci viedli po polčase 2:1, no Borovčania výsledok otočili a získali všetky tri body.
Góly: Zsolnay, Pavlovič – Žilka, Koprna, Macháč
Zostavy – V. Orvište: Budka – Tanáč, Jánošík, Šiška, T. Pavlovič, Belica, Zsolnay, P. Pavlovič, Luk. Bartošek, Lub. Bartošek, Špernoga (R. Vavrinec, J. Vavrinec, Mišík),
Borovce: Jankech – M. Macháč, Šašo, O. Macháč, Herceg, Žilka, Jankech, Dubovský, Radošinský, Kapičák, Koprna (Búš, Tonkovič, Radošinský)

Oblastná súťaž, sk. B



Bojničky – Prašník 4:2 (2:0)
Bojničky viedli po prvom polčase 2:0 a tesne po prestávke dokonca 3:0, no Prašník sa dvomi gólmi Kazíka a Obucha dokázal vrátiť do zápasu. V závere však domáci Kubíček upravil na konečných 4:2.
Góly: Vyhlídal, Pavelka, Bučko, Kubíček – Kazík, Obuch
Zostava Prašníka: Holán – Kurňavka, M. Obuch, Ondrej Bielik, Žažo, Grivalský, Milan Kazík, Rastislav Bielik, Nykodem, Michal Kazík, Adamec (Ľ. Obuch, Matys, Konkúš)

Dolný Lopašov – Ostrov 6:1 (1:1)

Po remízovom prvom polčase – 1:1 – sa na ihrisku začali diať veci. Peter Hornák štyrmi gólmi rozhodol o víťazstve D. Lopašova nad Ostrovom 6:1. Okrem neho sa za domácich presadil ešte Lukáč.
Góly: P. Hornák 4, Vrbovský, Lukáč – Kabát
Zostavy – D. Lopašov: Pavelský – Čerňanský, Buchel, Braniša, Masárik, Hornák, Beblavý, Vrbovský, Kubiš, Gula, Lukáč (Tomiš, Chnápko, Zemko),
Ostrov: Hajdín – Chochula, Pavol Kabát, Peter Kabát, Valo, Regina, Legiň, Urbánek, Bernard Svetlík, Filip Svetlík, Gagorik (Bubák, Sipos)

Šípkové – Chtelnica 2:2 (2:1)
V Šípkovom sa začalo pekne zostra. Najskôr skóroval hosťujúci Gába v 12. min, no hneď na to vyrovnal Kubík. Šípkové šlo do vedenia tesne pred polčasom zásluhou Žáka, ale v poslednej minúte zaistil aspoň bod Chtelnici Čížik.
Góly: Kubík, Žák – Gába, Čížik
Zostavy – Šípkové: Líška – Lukáš Oška, Hanuliak, Radovan Oška, Lago, Ilenčík, Žák, Šalát, Kubík, Koyš, Držík,
Chtelnica: Ľuboš Cibrín – Bílik, Piešťanský, Čížik, Ondrej Zemko, Stanovič, Dávid Zemko, Lukáš Cibrín, Brisuda, Kalaš, Gába

Trakovice – Pečeňady 2:3 (2:1)
Trakovice po prvom polčase viedli 2:1, no po prestávke najskôr vyrovnával Ondrášik a v poslednej minúte zápasu strelil víťazný gól Pečeniad a svoj druhý v zápase Holiš.
Góly: Radošovský, Ščasnovič – Holiš 2, Ondrášik
Zostava Pečeniad: Královič – Lužák, Durdy, Jankovič, Ondrášik, Zubčák, Michalčík, Macho, Holiš, Miškolci, Gergely, Karaba, Adamčík, M. Chudý)

Koplotovce – Veselé 2:4 (2:2)
Veselé viedlo po štvrťhodine 2:0, no už v 26. min domáci vyrovnali na 2:2. Po prestávke sa však presadili Krajčo s Masárom a zaistili Veselému tri body po víťazstve 4:2.
Góly: Kováč, Pokryvka – Bokor, Klúčovský, Krajčo, Masár
Zostava Veselého: Ševečka – Duračka, Urban, Michalčík, Masár, Dadík, Gula, Bokor, Vígh, Krajčo, Klúčovský (Krajčo, Lesay, Chudý)

Ratnovce – Madunice 3:0 (1:0)
Ratnovce strelili prvý gól v 38. min zásluhou Petríka a po prestávke ešte zvýšili vedenie zásluhou Boďa a Pauloviča. Domáci tak porazili Madunice 3:0.
Góly: Petrík, Boďo, Paulovič
Zostavy – Ratnovce: Križna – Stachura, Bílik, Paulovič, Petrík, Šiška, Žák, Brezovan, Pulman, Kútny, Geschwandtner (Boďo, Martko, Moravčík),
Madunice: Tonkovič – Stankovič, Hyben, Kosa, Blaho, Hargaš, Kabát, Rusnáčik, Stach, Miník, Sedláčik (Bojaj, Horváth)

Dubovany – Kľačany 0:3 (0:2)
Dubovancom prvý polčas príliš nevyšiel a prehrali ho 0:2. Navyše po prestávke ešte inkasovali z kopačky Slamku a prehrali s Kľačanmi 0:3.
Góly: Köplinger, Srnka, Slamka
Zostava Drahoviec: Cesnek – Sasák, Kusý, Kollár, Vrbík, Masarik, Strečanský, Skaličan, Nizner, Vozár, Klein (Lietavec, Gibaľa)

Šterusy – Banka 1:5 (1:1)

Gólovo bohatý zápas sa odohral aj v Šterusoch, no góly padali do brány domácich. Prvé dejstvo sa skončilo 1:1, no hostia z Banky strelili po prestávke štyri góly a rozhodli o svojej výhre 5:1.
Góly: Sereda – Kusý, M. Bogora, Pazderka 2, Hornák
Zostavy – Šterusy: Kadúc – Palkech, Dovičič, Madunický, Nesteš, Brezina, Strapatý, Mahrek, Sereda, Jankovič, Žilka,
Banka: Szabo – Varga, Vajsábel, Patrik Bogora, Michalák, Belan, Kusý, Pazderka, Samuhel, Marian Bogora, Hornák

Ôsma liga, trieda B



Sokolovce – Žlkovce 1:0 (0:0)
Takmer celý zápas sa hralo bez gólov, až v závere, v 88. min, rozhodol o víťazstve Sokoloviec Tomášik.
Góly: Tomášik
Zostava Sokoloviec: Fano – Blaško, Jašík, Polák, Korvín, Velič, Galbička, Vido, Orosz, Stredák, Škoda (Tomášik)

Moravany nad Váhom – Dolné Trhovište 1:0 (0:0)
Podobný priebeh ako v Sokolovciach mal aj zápas v Moravanoch. O víťazstve domácich rozhodol rovnako v 88. min Polák a zaistil im tak tri body.
Góly: Polák
Zostava Moravian: Lamini – Šilhan, Sulák, Hrebík, Novosad, Davídek, Dechet, Hečko, Paulovič, Zsolnay, Polák

Kočín-Lančár – Pastuchov 3:0 (2:0)
Domáci viedli po prvom dejstve 2:0, keď sa presadili Hlúch so Žažom. Druhý menovaný skóroval ešte raz, v 75. min, keď pečatil na konečných 3:0.
Góly: Žažo 2, Hlúch
Zostava Kočína-Lančára: Varačka – Knobloch, Kunic, Rechtorík, Reško, Tokoš, Hruška, Hlúch, Pavlíček, Holícky, Žažo (Vrbovský, Tomiš, Buchel)

Nižná – Merašice 5:2 (5:1)
Futbalisti Nižnej predviedli ukážkový prvý polčas, keď hostí doslova zmietli z ihriska a vyhrali ho 5:1. Dvakrát skórovali Magnus a Michalička, raz sa presadil Šimkovič. V druhom dejstve už len hostia upravili na konečných 2:5.
Góly: Magnus a Michalička po 2 – Chalány, Polakovič
Zostava Nižnej: Dekan – Horváth, Kosmál, P. Šimkovič, Velšic, Michalička, E. Šimkovič, Bohunčák, Novotný, Janega (Žažo, Piačka, Porubský)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav