Prvé domáce jarné víťazstvo Vrbovčanov

  • Spravodajstvo / Región
  • 21. apríla 2015, 12:55
  • Autor:Peter Sedláček

V zápase 24. kola tretej ligy západ privítalo Vrbové futbalistov Spartaku Vráble. O víťazovi rozhodol len jeden gól, ktorý strelil Vrbovčan Bočko a zariadil domácim prvé jarné víťazstvo.

Hostia začali lepšie, skúšali ohroziť brankára domácich z diaľky, ale nepresne. Potom zverenci trénera Martina Sedláčka prevzali iniciatívu a v 8. min sa dostal k lopte pred šestnástkou Bočko, prekvapivo vystrelil a poslal MFK Vrbové do vedenia 1:0. O šesť minút kopal strelec gólu priamy kop asi z 36 metrov, po jeho centri sa však hostia ubránili. V 17. min mohlo byť vyrovnané,
ale z hostí Mikle netrafil v pokutovom území loptu. Potom kopali Vrbovčania aj hostia niekoľko štandardných situácií, ale gól nepadol ani na jednej strane. Na polčas odchádzali do kabín spokojnejší domáci s najtesnejším vedením.
Po zmene strán kopali Vráble v 48. min priamy kop z 35 metrov, ale domáci sa ubránili. V 66. min sa domáci Andrísek pohral v pokutovom území s loptou, jeho strela smerovala do siete, ale obranca hostí stačil vykopnúť loptu na roh. Šancu na vyrovnanie si vybojovali hostia, keď sa ich striedajúci hráč Švajda rútil s loptou vedľa stopéra domácich, ale zakončil nepresne. Desať minút pred koncom sa naskytla šanca Vrbovčanom, aktívny Andrísek sa prebojoval s loptou do pokutového územia, z uhla ju poslal po zemi nabiehajúcemu E. Spálovi, ale ten ju netrafil. Do konca zápasu už gól nepadol a domáci zvíťazili najtesnejším rozdielom 1:0. U domácich bolo vidieť určité zlepšenie výkonu, k čomu prispelo zaradenie A. Sarra na post stopéra a Andríska do útoku.
Zostava MFK: Dovičovič – M. Grman, A. Sarr, P. Grman, Mišura, Sumer, T. Gažík, Kubica (89. Dubec), Bočko (79. Ďuračka), Andrísek, I. Zelenay (71. E. Spál)

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 17, ktoré je v predaji od 21. apríla.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav