OTJ Palárikovo – MFK Vrbové 2:1

  • Šport / Futbal
  • 30. septembra 2014, 10:37
  • Autor:ps

V dohrávke predohrávaného zápasu 17. kola nastúpili futbalisti MFK Vrbové vo štvrtok 25. septembra u nováčika súťaže v Palárikove. Vo vyrovnanom stretnutí však mali viac šťastia domáci, ktorí vyhrali tesne 2:1.

Od začiatku prevzali domáci iniciatívu a mali hru pod kontrolou. V 26. min po zaváhaní v obrane hostí sa ocitol P. Zvolenský sám pred brankárom a získal pre domácich vedenie 1:0. Potom sa hra vyrovnala a o dvanásť minút neskôr sa pekne trafil z priameho kopu Erik Spál a bolo vyrovnané – 1:1. Po zmene strán boli Vrbovčania domácim viac ako vyrovnaným súperom. Chýbalo im viac šťastia, ktoré pomohlo domácim, keď v 67. min dal gól Balážovič – 2:1. Futbalisti MFK sa snažili vyrovnať, ale domáci hrozili brejkmi, po ktorých musel zasahovať Dovičovič. Hostia zanechali dobrý dojem a za hru v druhom polčase by si zaslúžili remízu, ale body ostali v Palárikove.

Vrbovčania zvíťazili v Leviciach
Futbalisti MFK Vrbové sa v rámci deviateho kola tretej ligy – západ predstavili v Leviciach, kde sa im podarilo vybojovať tri body za tesné víťazstvo 1:0, ktoré zariadil Ondrejkovič.
Od začiatku sa striedali útoky na oboch stranách, viac z hry mali hostia, keď si vypracovali asi štyri šance, zatiaľ čo domáci tri. Na prestávku odchádzalo spokojnejšie Vrbové, lebo v 44. min Ondrejkovič asi z 21 metrov prepálil prudkou strelou levickému brankárovi rukavice a získal hosťom vedenie.
Po zmene strán mohli hostia skóre zvýšiť. Kováč išiel sám na brankára, ale ten ho vychytal. Vrbovčania sa urputne bránili, navyše hrali oslabení o dvoch hráčov. Po dvoch žltých kartách museli opustiť ihrisko v 57. min Labuda a v 85. min aj Kováč. Po celý zápas podržal mužstvo brankár Dovičovič aj s obranou a Vrbové si tak odviezlo domov tri body.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 40, ktoré je v predaji od 30. septembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav