Muži PFK Piešťany skončili, v klube sa chcú venovať najmä mládeži

  • Šport / Futbal
  • 9. februára 2015, 08:58
  • Autor:sita/th

A-mužstvo PFK Piešťany nenastúpi do jarnej časti tretej futbalovej ligy skupiny západ. Napriek snahe viacerých zainteresovaných je pôsobenie mužstva finančne neudržateľné. Vedenie klubu, ktorý bol po jesennej časti so ziskom deviatich bodov na poslednom 18. mieste ligovej tabuľky, sa tak rozhodlo odhlásiť tím zo súťaže.

Cieľom prezidenta PFK Piešťany Róberta Studeného a širšieho vedenia je zamerať sa na mládež. Všetky mládežnícke mužstvá sa momentálne pripravujú na jarnú časť a riadne odohrajú svoje súťaže. "Bez zimnej prípravy, hráčskej súpisky, personálneho zabezpečenia a finančného krytia nie je v našich silách udržať A-mužstvo v III. lige, a preto do jarnej časti nenastúpi. Do piešťanského futbalu sme vstúpili pred rokom a pol s cieľom záchrany a zachovania mládežníckeho futbalu v meste Piešťany. Na poslednú chvíľu sa nám podarilo uhradiť všetky podlžnosti voči trénerom a dodávateľom služieb tak, aby sme začali s čistým štítom a pokračovali v práci s mládežou, ako aj v súťažiach jednotlivých mladežníckych kategórií. Aktuálna činnosť futbalového klubu PFK Piešťany pokračuje ďalej podľa našich pôvodných zámerov a cieľov, tzn. práca a výchova mládeže k športu, zvlášť futbalu," povedal prezident PFK Róbert Studený.

Piešťanský týždeň sa čitateľom pokúsi poskytnúť v nasledujúcom čísle rozhovor s prezidentom PFK Róbertom Studeným, aby detailne objasnil celú situáciu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav