Futbalisti PFK pokorili v nedeľu gólovú stovku

  • Šport / Futbal
  • 24. apríla 2017, 21:53
  • Autor:šg


V zápase 20. kola ôsmej ligy vyhrali futbalisti PFK Piešťany doma nad Družstevníkom Šterusy hladko 4:0 a sedem kôl pred koncom jasne vedú tabuľku bez straty bodu a so 14-bodovým náskokom pred Sokolovcami. Tretí gól Piešťancov, ktorý v nedeľu dal Marek Staško, bol zároveň stým streleným gólom PFK v tohtoročnej súťaži.

Zverenci trénera Michala Krajčoviča sa na hlavnej ploche predstavili na jar po prvý raz. Proti Šterusom však dávali góly až po prestávke, navyše tri dosiahli v početnej nevýhode, keď im v 75. min rozhodca Hraško vylúčil Martina Gulu. „V prvom polčase sme mali vychýlenú mušku. V závere zápasu už súperovi dochádzali sily a my sme aj oslabení o jedného hráča dokázali dať ešte tri góly. Staško dal jubilejný stý, no potešili aj dva pekné góly Joža Glosa,“ povedal domáci tréner M. Krajčovič.

Boli sme zvedaví, či sa Šterusania nebáli do Piešťan prísť… „Prečo by sme sa báli. V prvom polčase sme domácich do ničoho nepustili. Ak by sme nerozhodný stav udržali dlhšie po prestávke, možno by sme dosiahli lepší výsledok. Piešťanci už začínali byť nervózni, no prvý gól ich upokojil. Kvalita však bola jasne na ich strane,“ uviedol vedúci mužstva hostí Ján Kubica.


Piešťany – Šterusy 4:0
(0:0)

Zostavy – Piešťany:
Olejník – Szabo, Javorka st. (Miškech), Krajčovič, Prištic, Javorka ml. (Nagaj), Kusý, Glos, Dadík, Staško, Gula,

Šterusy:
Líška – Gvizd, Nesteš, Madunický, Grivalský, Strapatý, Zajac, Gajdošík, Sereda, Jankovič, Michálek (Nesteš)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav