Banka: Mravec na bicykli, Labuda s fitloptou

  • Šport / Futbal
  • 5. augusta 2015, 15:39
  • Autor:th

Pri príležitosti osláv dvadsiateho výročia osamostatnenia obce Banka sa v sobotu 1. augusta uskutočnil netradičný futbalový zápas. Proti sebe nastúpili veteráni domáceho klubu FC Havran a Mužstvo futbalových zázrakov – MUFUZA, v drese ktorého bolo vidieť viacero známych osobností.

V jeho drese sa predstavili napríklad Ivan Jakeš, Rasťo Piško, René Štúr, Braňo Kostka, Samuel Tomeček, Ján Ďurovčík, Marián Labuda mladší či ďalšie osobnosti slovenského šoubiznisu.
Netradičný, no o to viac zábavný zápas sprevádzalo viacero úsmevných momentov, ktoré pobavili zaplnený bančiansky štadión. Už po pár minútach hry bolo vidieť na niektorých hráčoch MUFUZY nedostatok tekutín, ktorý doplnili ničím iným ako zlatistým mokom. Moderátor a spevák Ľudovít „Mravec“ Jakubove nevládal behať, tak pri jednom z protiútokov použil požičaný bicykel. Marián Labuda mal zase problém s klasickou futbalovou loptou, a tak si jeden prienik pomedzi domácu obranu strihol s fitloptou.
Gólové situácie sa počas celého stretnutia striedali na oboch stranách, až sa konečný výsledok zastavil na spravodlivom skóre 7:7. Potom pokračovala voľná zábava, osobnosti sa ochotne venovali miestnym obyvateľom a všetci si akciu určite užili.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 32, ktoré je v predaji od 4. augusta.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav