Úspešný víkend piešťanských plážových hádzanárov

  • Šport / Hádzaná
  • 12. júla 2013, 08:49
  • Autor:Tomáš Horký/M. Nedorost

Slovenská séria turnajov v plážovej hádzanej pokračovala na konci júna druhým podujatím v Senci. Štvrtého ročníka Senec Beach Handball sa zúčastnilo 23 družstiev, medzi ktorými boli aj dve z Piešťan. Zoskupenie Zepáar Astronautov ovládlo turnaj a vybojovalo si prvé miesto. Druhý piešťanský tím Black & White obsadil tretiu priečku.

Zepáar Astronautov a Black & White na seba narazili už v skupinovej časti turnaja. Astronauti postupne zdolali stupavské Langoše, bratislavský Balon´s Gang, cíferské Dzyvé svine a modranské Černé mamby 2:0. O víťazstvo hrali proti druhému piešťanskému tímu, ktorý porazili tiež 2:0 a skupinu vyhrali so skóre 10:0. Black & White vyhrali nad Langošmi 2:1 po samostatných nájazdoch, nad Balon´s Gangom a Černými mamba-mi 2:0, s Dzyvými svinami prehrali 1:2 po samostatných nájazdoch a obsadili druhé miesto v skupine so skóre 8:3.
Vo štvrťfinálovom zápase porazili Black & White pezinské Polená 2:0 a zaslúžene postúpili. V druhom štvrťfinále si Astronauti vybojovali postup cez pezinské mužstvo Kellwitt výhrou 2:0.

V prvom semifinále Black & White hralo proti bratislavským Celé Zle!. „Čierno-bieli“ bojovali, ale ani vynikajúci výkon brankára Šantavého nestačil na favorizované Celé Zle!, ktoré zvíťazilo 2:0. Black & White čakal súboj o tretie miesto. V ňom porazili Mýtnických vlkov 2:0 a vybojovali si doposiaľ najlepšie umiestnenie v sérii turnajov.
V druhom semifinále narazilo Zepáar Astronautov na modranských Mýtnických vlkov. Astronauti vyhrali prvý polčas a v druhom to tiež vyzeralo dlho nádejne, ale nakoniec museli rozhodnúť až samostatné nájazdy. V tých boli úspešnejší Astronauti a postúpili do finále turnaja.

Ďalšie podrobnosti sa dočítate v aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa. 
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav