Čo prináša najnovší Piešťanský týždeň?

  • Spravodajstvo
  • 7. novembra 2017, 06:06
  • Autor:red

V čele krajskej samosprávy bude Jozef Viskupič. Rozhodli o tom svojimi hlasmi občania v sobotňajších voľbách. Ako sme volili a čo rozhodlo o porážke Tibora Mikuša? Krátku analýzu prinášame na strane 7.

Niektorí vodiči, najmä tí cezpoľní, si pomýlili piešťanskú pešiu zónu s parkoviskom. Existuje nejaké riešenie, ako im v tom brániť, keďže mestská polícia nemá kapacity na pravidelnejšie kontroly?
Námestie SNP si podľa odborníkov zaslúži celkovú rekonštrukciu, a to nielen z architektonického hľadiska. Najväčším nebezpečím pre ľudí a ich majetok sú staré stromy. Jeden z nich museli prednedávnom odstrániť.
O tom, čo a kde sa bude stavať, rozhoduje na meste zootechnička. Zdá sa vám to pritiahnuté za vlasy? Nič nové, že je to protizákonné.
V piešťanskej Elektrárni si môžete pozrieť aktuálnu výstavu dvoch rodákov – Stana Grežďa a Pala Bratranca. Postrehy z vernisáže nájdete v aktuálnom vydaní týždenníka.
Piešťanec Vladimír Motyčka obetoval športu kus seba. Tento výnimočný človek oslavuje životné jubileum – 75. narodeniny. Medailón o jeho živote a športových úspechoch, ale tiež aktuálne informácie zo športovísk v regióne, nájdete v najnovšom vydaní Piešťanského týždňa č. 44. Nezabudnite si kúpiť!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav