Opäť iní

  • Editoriál / Blogy
  • 4. októbra 2017, 10:13
  • Autor:Gabo Kopúnek

Život je neustála zmena. Raz k lepšiemu, inokedy k horšiemu. Strojcom každej zmeny sú ľudia, ktorí dianie okolo seba ovplyvňujú. Takže je hlúpe z niečoho obviňovať iných, ak v danej veci máme prsty práve my.

To sa týka aj našich novín. Určite ste už postrehli nejedny zmeny počas posledných týždňov, keď sme sa snažili ich obsah „upratať“. Dnes vstupujeme do druhej etapy plánovaných inovácií, ktoré súvisia s grafickým stvárnením ich zovňajšku. Vsadili sme na čisté línie a základné farby, ktoré nielenže reprezentujú kúpeľné mesto, ale tiež evokujú ich významné postavenie medzi čitateľmi v regióne.
Ďalšou plánovanou zmenou bol „rozvod“ s partnerom – vydavateľstvom Petit Press. Spolupráca totiž nepriniesla očakávaný osoh pre obe strany a bolo lepšie sa kamarátsky rozísť. Ako pri rozvode medzi ľuďmi, aj tu každá strana niečo získa a niečo stratí. Stratou pre čitateľa je absencia samostatnej televíznej prílohy, ziskom je zníženie ceny týždenníka. Program slovenských staníc sme sa rozhodli umiestniť v rámci jednotlivých strán, a keď pocítime zvýšený záujem z vašej strany, operatívne ho obohatíme o iné, napríklad české.
Sme však presvedčení, že podstatný je obsah novín, a ten meniť nemienime, naopak, chceme ho stále skvalitňovať o nové žánre, písané rovnako ostrým perom a aj s dávkou empatie. Spolutvorcami obsahu týždenníka môžete byť aj vy, a to zasielaním tipov na zaujímavých ľudí, námetov na reportáže, postrehov z diania okolo vás. Podľa možnosti budeme tiež zverejňovať vaše príspevky a čo najrýchlejšie reagovať na vaše podnety.
Chceme totiž, aby sa noviny opäť stali týždenníkom pre všetkých obyvateľov regiónu, ich každodenným spoločníkom. A to sa bez vás nedá.
Veríme, že hoci sme zasa trochu iní, o vašu doterajšiu priazeň neprídeme.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila