Týždeň v znamení pokrivených plechov

  • Spravodajstvo
  • 17. októbra 2017, 07:50
  • Autor:vd

Piešťanskí hasiči zažili týždeň v znamení dopravných nehôd. Hasili tiež požiar kontajnera na cintoríne.

Na Jánošíkovej ulici v Piešťanoch skončilo v pondelok 9. októbra popoludní auto na streche. Zrazili sa tam Dacia Logan s Citroenom C3. O jedného zraneného sa najskôr postarali hasiči a odovzdali ho záchranárom. Po nehode ostali na mieste vytečené prevádzkové kvapaliny, ktoré hasiči zneutralizovali. Prevrátené auto po zdokumentovaní nehody otočili na kolesá.
Cestou z Radošiny na horskom priechode Havran dostal šmyk vodič Škody Fabia a zrazil sa s osobným autom BMW 530. Hasiči poskytli zraneným prvú predlekársku pomoc. Štyroch zranených odviezli na ošetrenie dve záchranky.

Pod Párovcami sa nabúrali Peugeot 307 a Audi A3.

Pri „stopke“ na križovatke ulíc Pod Párovcami a Kuzmányho v Piešťanoch sa minulý utorok a tiež vo štvrtok stali dopravné nehody. Pri prvej, 10. októbra večer, sa nabúrali Peugeot 307 a Audi A3. Vyžiadala si zranenia vodičov. Druhú nehodu 12. októbra spôsobila kolízia Škody Felicia s Peugeotom 307.
Na cintoríne na Žilinskej ceste v Piešťanoch sa v sobotu 14. októbra po deviatej hodine rozhorel cintorínsky odpad v kontajneri. Hasiči požiar uhasili vysokotlakovým prúdom vody, zlikvidovali aj skryté ohniská. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav