Tip od vás: Nálepkovu opravia azda už o rok

  • Spravodajstvo
  • 22. júna 2017, 08:24
  • Autor:am

V Piešťanoch sa tento rok roztrhlo vrece s rekonštrukciami ciest. Po „skultúrnení“ Ulice A. Hlinku prišiel rad aj na opravu Kuzmányho a v súčasnosti sa uskutočňuje oprava Sládkovičovej ulice. No a čo centrum? Obyvatelia i návštevníci hromžia nad stavom Nálepkovej ulice, ktorá je vjazdom do centra mesta, na bývalé trhovisko.

Už v novembri minulého roka výtlky na spomínanej ulici aktivisti ozdobili kvietkami, aby milou formou upozornili na problém. Fotografia takto skrášlených výtlkov kolovala po sociálnej sieti a komentujúci si robili žarty, že z dier možno očakávať tiež striekanie termálnej vody.

Nič také sa však doposiaľ nestalo, avšak výtlky sa prehlbujú čoraz viac. Obyvateľov preto zaujíma, kedy sa mesto pustí do opravy tejto komunikácie. „Rokovali sme so stavebníkmi, ktorým mesto vydalo povolenie na výstavbu apartmánových domov. Táto komunikácia bola poškodená aj vplyvom výstavby týchto budov. Prebiehajú aj ďalšie rokovania ohľadom spolufinancovania opravy komunikácie. Mesto rekonštrukciu Nálepkovej ulice plánuje zaradiť do rozpočtu na rok 2018,“ uviedla hovorkyňa mestského úradu Eva Bereczová. Tak azda o rok už bude dopravná situácia príjemnejšia pre vodičov i oči okoloidúcich.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav