Na mojmírke strašidelne i veselo

  • Spravodajstvo
  • 2. novembra 2017, 09:04
  • Autor:vd

V Základnej škole na Mojmírovej ulici v Piešťanoch sa minulý štvrtok doslova otriasali základy budov prvého stupňa aj školského klubu.

Diskotéku, ako sa patrí, pripravili svojim zverencom pri príležitosti sviatku strašidiel ich vychovávateľky. Detí majú požehnane, až sedem skupín! A každá si Halloween užila ako sa patrí – tancom, maskami, súťažami, vyjašením sa a nespútanou radosťou.
Piešťanský týždeň navštívil ústrednú párty, ktorá sa konala v budove prvého stupňa. Dídžej pustil decibely na takmer plné obrátky a v tom istom duchu sa deti točili, tancovali, behali a spievali obľúbené hity. Boli tu smrtky s kosou, piráti z Karibiku, mŕtve nevesty aj muchotrávky, zombíci i nebožtíci, duchovia, biele aj čierne panie, mŕtvola so sekáčikom v hlave, krvavý upír i kostlivci – všetci ako vystrihnutí z amerického hororu. Ale nik z nich sa netváril ani strašidelne vážne, ani mrzuto, ba ani krvilačne.
Na lavičke pri dídžejovi stála a dianie na parkete i súťaže dirigovala jedna z vychovávateliek preoblečená za čarodejnicu. Na hlave je kraľoval veľký čierny pavúk. A aj keď deti s napätím čakali, ktorú z masiek ich vychovávateľky vyberú ako najlepšiu, v podstate sa najviac tešili na diskotéku a tanec. Užili si súťaže a hlavne jašenie so svojimi spolužiakmi a spolužiačkami. Bolo to také nabité energiou, že neodolali ani učiteľky, ba ani riaditeľ. Dívali sa na decká, usmievali a sledovali ich halloweensku párty.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav