Na Banke sa zrazili dvaja Sokolovčania

  • Spravodajstvo
  • 3. augusta 2017, 06:15
  • Autor:vd

V uplynulom týždni piešťanskí hasiči opäť vyrazili do Vrbového k požiaru suchej trávy a kríkov, ale aj k odtrhnutému ventilu CO2 fľaše. Riešili tiež požiar digestora v Piešťanoch a nehody v Trebaticiach a na Banke.

V utorok 25. júla dopoludnia sa na štvrtom poschodí bytového domu na Ulici 8. mája rozhorel digestor. Našťastie, nájomníci boli doma, a tak požiar uhasili ešte pred príchodom hasičov. V kuchyni bolo nadymené, zápach prechádzal aj do spoločných priestorov. Hasiči digestor i stúpačku prekontrolovali termokamerou, aby vylúčili prípadné vznietenie ohňa.
V prevádzke na Námestí slobody vo Vrbovom sa v stredu poškodil ventil CO2 fľaše. Privolaní hasiči sa postarali o bezpečné uzavretie fľaše.
V Trebaticiach sa vo štvrtok 27. júla pri sklade Rhenus zrazili dve osobné autá Toyota Carissa a Ford Kuga. Jedno z áut ostalo v strede cesty, takže premávku musela riadiť polícia. Hasiči poskytli zraneným prvú predlekársku pomoc a odovzdali ich záchranárom.
Vo Vrbovom opäť horelo v priestore bývalých štátnych majetkov. Požiar suchej trávy, kríkov a dreva sa rozpútal v piatok 28. júla popoludní. Zlikvidovali ho štyria hasiči.
Na Ulici J. Alexyho v obci Banka havarovali dvaja Sokolovčania. Jeden šiel na motocykli, druhý na aute značky Hyundai. Hasiči poskytli zranenému predlekársku pomoc, na aute vykonali protipožiarne opatrenia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav