Horiaceho bezdomovca uhasili vedrom vody

  • Spravodajstvo
  • 23. augusta 2017, 14:00
  • Autor:pror

Piešťanským hasičom sa pracovný týždeň začal výjazdom k dopravnej nehode osobného auta pod Havranom, ale i k nebezpečnému nalomenému konáru na Bratislavskej ceste v Piešťanoch. Uprostred minulého týždňa asistovali aj v prípadoch ohlásených nástražných výbušných systémov v bankách v Piešťanoch a vo Vrbovom.

V utorok 15. augusta nadránom štyria hasiči asistovali pri odstraňovaní následkov dopravnej nehody osobného auta nad obcou Banka v smere na horský priechod Havran. V ten istý deň v popoludňajších hodinách zasa privolali hasičov na Bratislavskú cestu, kde chodcov ohrozoval nalomený konár. Za pomoci výškovej plošiny konár odstránili.

Nehoda sa stala aj v katastri obce Banka.

Vo štvrtok hasičov privolali pod Krajinský most, kde sa bezdomovcovi vznietil kabát. Na uhasenie tohto požiaru stačilo hasičom vedro vody. Na ďalší výjazd v tento deň ich zavolala polícia k ohláseným bombám v pobočkách banky v Piešťanoch i vo Vrbovom. Informácia o nástražných výbušných systémoch sa nepotvrdila. Naostro však zasahovali v obci Banka, kde sa zrazili dva automobily. Na mieste poskytli prvú pomoc jednej ľahko zranenej osobe. Nehoda sa zaobišla bez väčších škôd.
V piatok hasiči opäť vyrážali k dopravnej nehode na Banku, kde sa prevrátil kamión. Pomohli odstraňovať vytečený hydraulický olej a následky nehody. V sobotu zasahovali pri inej nehode na Krajinskom moste, kde sa zrazili tri osobné automobily, pričom jeden z nich skončil na streche a zablokoval dopravu v oboch jazdných pruhoch. Po zdokumentovaní nehody dopravnými policajtmi príslušníci HaZZ pomohli most sprejazdniť. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila