Galavečer Osobnosť mesta Piešťany už onedlho!

  • Spravodajstvo
  • 26. apríla 2017, 10:27
  • Autor:inz

Oceňovanie osobností nášho mesta je veľmi dôležité hlavne preto, aby sme úspešných ľudí motivovali do ďalšej činnosti. I také je motto odovzdávania cien primátora, ktoré sa pod názvom Osobnosť mesta Piešťany uskutoční v sobotu 6. mája o 19.00 h v Dome umenia.

Osobnosti budú tento rok oceňovať v jedenástich kategóriách:



1. Osobnosť za aktivity v oblasti sociálnej, zdravotníckej, charitatívnej a humanitárnej
2. Kultúrna osobnosť roka
3. Kultúrny počin roka
4. Osobnosť v environmentálnej oblasti
5. Najúspešnejší dospelý športovec
6. Najúspešnejší mládežnícky športovec
Najúspešnejší športový kolektív (udeľujú sa tri ocenenia za 1. až 3. miesto)
8. Tréner alebo zaslúžilý pracovník v športe
9. Filantrop roka
10. Čin roka
11. Najobľúbenejší športovec (anketa pre verejnosť)


Po prvý raz svojimi hlasmi mohli rozhodnúť i obyvatelia, a to v kategórii Najobľúbenejší športovec. Pri zratúvaní hlasov dominovali prevažne mužskí športovci z individuálnych športov. Celkovo bolo odovzdaných 391 platných hlasov a traja športovci sa dlhodobo naťahovali o víťazstvo v danej kategórii.

Kto sa napokon stal najobľúbenejším športovcom, sa dozvieme až na samotnom galavečere Osobnosť mesta Piešťany. Kontaktovaní budú i výhercovia, ktorí sa zapojili do anketového hlasovania o lístky na toto slávnostné podujatie.

Kultúrno-spoločenský program sa bude skladať z dvoch tematických blokov. V prvom sa diváci môžu tešiť na sprievodný baletný program, pričom v druhom bloku sa organizátori rozhodli vrátiť k tradíciám a folklóru. Na záver poteší svojím vystúpením mladá talentovaná speváčka Karolína Beňačková z Piešťan, ktorá spievala po boku Janka Slezáka a Mirky Partlovej v hudobnom muzikáli Cyrano z predmestia.

Rozhodne sa je na čo tešiť, pripravený je bohatý program.

VYHRAJTE VSTUPENKY NA GALAVEČER



Odpovedzte na súťažnú otázku a získajte vstupenky na galavečer odovzdávania cien primátora – Osobnosť mesta Piešťany, ktorý sa uskutoční v piešťanskom Dome umenia v sobotu 6. mája o 19.00 h. Stačí ak pošlete SMS v tvare:
win(medzera)odpoveď(medzera)telefónne číslo na skrátené číslo 6660 do utorka 2. mája do 12.00 h. Cena spätnej sms je 1,20 € s DPH. Piatich výhercov, ktorí získajú po dve vstupenky, budeme telefonicky kontaktovať. Službu sms poskytuje A SMS, s.r.o.

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA: „V KOĽKÝCH KATEGÓRIÁCH BUDÚ TENTO ROK OCEŇOVAŤ OSOBNOSTI PIEŠŤAN?“

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav