Trio Gajlík-Csino-Vohlárik

  • Kultúra a spoločnosť
  • 26. apríla 2017, 10:59
  • Autor:ts

Pozývame Vás na koncert Gajlík-Csino-Vohlárik, ktorý sa uskutoční 28. apríla o 20:00 hod. v Art Jazz Gallery. Predstavia sa Vám vynikajúci slovenskí muzikanti Tomáš Gajlík, Richard Csino a Gabriel Vohlárik, ktorých pravidelní návštevnici koncertov u nás dobre poznajú.

Tomáš Gajlík – patrí v súčasnosti medzi vyhľadávaných jazzových klavíristov. Už ako teenager získaval  jazzový feeling v „džezarte“ u Doda Šošoku, sa stále viac presadzuje nielen na slovenskej, ale aj medzinárodnej džezovej scéne. Medzi hudobníkov, s ktorými Tomáš pôsobil patria aj Red Holloway, Harry Sokal, John Purcell, Laurie Antonioli, Marek Balata, Matthew Mitchell, Steve Wood, Howard Curtis, Michal Bugala, Jure Pukl, Milo Suchomel, Jozef Dodo Šošoka, Robo Opatovský, Lucia Lužinská a mnohí iní.

Richard Csino – napriek svojmu mladému veku je už teraz uznávaným basgitaristom, ktorý sa okrem hrania na basovú gitaru venuje aj spevu.

Gabriel Vohlárik – bubeník, ktorého poznáte aj pod menom Angel, je zároveň vynikajúcim spevákom, ktorý pracoval s mnohými hudobníkmi. Začínal v skupine Supple People, a hral s hudobníkmi ako je Robo Opatovský, Martin Madej, Robo Papp. V súčasnosti spolupracuje predovšetkým so Svetlanou Rymarenko a Bystríkom.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav