Vina Diesela a Paula Walkera čaká ich posledná jazda

  • Kultúra a spoločnosť
  • 16. apríla 2015, 10:56
  • Autor:DU

Dom umenia vás pozýva v stredu 29. apríla o 16.30 hod. na akčný film Rýchlo a zbesilo7 (Fast & Furious 7). Diel je venovaný pamiatke herca Paula Walkera, jedného z kľúčových hrdinov filmu, ktorý tragicky zahynul pri autonehode.

Nesmrteľná séria Rýchlo a Zbesilo sa vracia na plátna kín už po siedmy krát a s ňou aj hviezdy Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Dwayne „The Rock“ Johnson či Ludacris. Tvorcovia túto nadupanú hereckú zostavu vyšperkovali Kurtom Russellom a hlavne Jasonom Stathamom, ikonou rýchlych a zbesilých filmových vodičov. Hrdinovia série stihli prežiť neuveriteľné veci, ale teraz narazia na nepriateľa, vedľa ktorého budú ich doterajší súperi vyzerať ako neviniatka.

Deckard Shaw (Jason Statham) je bývalý elitný vojak, stroj na zabíjanie z mäsa a kostí. Ak vám jeho priezvisko niečo pripomína, tak sa nemýlite. Shawov mladší brat Owen obťažoval našich hrdinov v šiestom diely tak intenzívne, až ho pripravili o život. Ich londýnske hriechy ich prenasledovali až domov a pomsta na nich udrie v plnej sile.  Shaw je rozhodnutý, že pripraví o život ich a  všetkých ich blízkych. A proti tomuto zabijakovi rýchlosť stačiť nebude.

https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=1vIXGX12WPE
Natáčanie Rýchlo a Zbesilo 7 zásadne ovplyvnila tragická autonehoda Paula Walkera, predstaviteľa Briana O´Connera, jedného z kľúčových hrdinov filmu. Producent a herec Vin Diesel potvrdzuje, že tento diel je venovaný jeho pamiatke, ale napriek tomu ostáva zábavnou adrenalínovou akčnou jazdou, ktorá ságu posunie opäť o čosi ďalej a vyššie. „Chceli sme Paulovi vzdať poctu, ale pritom udržať kontinuitu príbehu. Bolo to dosť zložité, stálo ma to veľa bezsenných nocí, ale hlavný je výsledok a ten vás nesklame,“ sľubuje Diesel.

Réžia: James Wan
Scenár: Chris Morgan
Kamera: Stephen F. Windon
Hudba: Brian Tyler
Hrajú: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky, Lucas Black, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel, Kurt Russell

Vstupné: 3,- €



0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav