Asterix: Sídlo bohov

  • Kultúra a spoločnosť
  • 9. apríla 2015, 08:58
  • Autor:DU

Dom umenia Piešťany vás pozýva v pondelok 13. apríla o 16.30 hod. na filmové predstavenie Asterix: Sídlo bohov ( Astérix : Le Domaine des Dieux)

Píše sa rok 50 pred Kristom. Celá Gália trpí obliehaním Rimanmi… Celá?!? Ale kdeže! Július Caesar je výborný stratég a vodca, ktorý doposiaľ nenašiel nikoho, kto by ho porazil. Iba hŕstka nepoddajných Galov sa naďalej vysmieva priamo do tváre slávneho rímskeho orla a odoláva jeho vojnovým výpadom. Teraz má však Ceasar geniálny plán, ako sa drzých Galov zbaviť raz a navždy: zviesť jednoduchých dedinčanov čarom civilizácie v podobe veľkolepých rímskych stavieb. Teda v skutočnosti plánuje  kompletné vyrúbanie lesov a výstavbu „mramorákov“ (predchodcov dnešných panelákov), ale s rozhodne honosným názvom – Sídlo bohov. Ibaže Asterix a Obelix svoju malú dedinku, ukrytú v hlbokom lese, plnú chutných diviakov, nadovšetko milujú. Predsa nedopustia, aby sa z ich milovaného domova stal turistický skanzen. Musia pozbierať všetok svoj dôvtip a silu a pokúsiť sa prefíkaného Cézara v tejto podlej bitke poraziť.
https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=ixBQILMjw_o

Réžia: Louis Clichy

Dabing: Peter Marcin, Jozef Vajda, Vladimír Kobielsky, Matej Landl a iní

Vstupné:  3,- €


Vstupenky si môžete zakúpiť v pokladni Domu umenia Piešťany v pondelok – piatok od 14.00 h do 17.00 h a hodinu pred predstavením. Tel: Pokladňa: 033/24 58 001

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav