Miroslav Donutil zabával Piešťancov

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 21. decembra 2016, 10:37
  • Autor:am

Známy český herec Miroslav Donutil minulý týždeň zavítal do kúpeľného mesta. Vo štvrtok 15. decembra sa predstavil na pódiu Domu umenia Piešťany, no tentoraz to nebola jeho tradičná one man show, ale na javisku mu sekundovala slovenská herečka Marta Sládečková.

Stôl s adventným vencom, za ním dve stoličky a na nich sediace herecké legendy. Taký pohľad si užívali návštevníci kultúrneho stánku, keď doň zavítal Mirek Donutil a Marta Sládečková. Herec známy z obľúbenej vianočnej filmovej klasiky Pelíšky alebo ďalších kultových snímok, ako sú Černí baroni, Román pro ženy a aj opačná verzia Román pro muže, divákov pozdravil po slovensky. „Vždy, keď prídem na Slovensko, hneď mi to naskočí. Rád tak rozprávam a robím to, lebo chcem a viem,“ pobavil hneď z príchodu herec.

S M. Sládečkovou sa v prvej časti programu porozprávali o aktuálnych projektoch, v ktorých účinkujú, zákulisí nakrúcania a ďalších profesijných zážitkoch, o ktorých sa publikum inak nemôže dozvedieť. Nechýbali, samozrejme, ani pikantné informácie. Počas prestávky si vo foyeri Domu umenia fanúšikovia zakúpili knihy a CD M. Donutila, ten sa posadil na pódiu za stôl a všetky podpísal. Neváhal sa so svojimi obdivovateľmi ani vyfotografovať.

V druhej časti dostali priestor práve diváci a veru pýtali sa na všetko, čo ich zaujímalo. Otázky padli azda ku všetkým najznámejším hercovým projektom, no prítomných zaujímali i také informácie, že ktorý záber umelci nakrútili na najviac pokusov.

Po dvoch hodinách sa herci poďakovali za príjemný večer a diváci im na oplátku venovali silný potlesk.

Dočítate sa v dvojčísle Piešťanského týždňa, ktoré je v predaji od 20. decembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav