Scavenger Hunt: Mladí opäť plnili najrôznejšie úlohy

  • Nezaradené
  • 14. septembra 2016, 14:15
  • Autor:am

Druhý ročník podujatia Scavenger Hunt, organizovaného piešťanskou komunitou PunkStream, prilákal viac účastníkov ako naposledy. V sobotu 10. septembra sa mladí ľudia rozbehli do centra mesta a plnili tridsiatku špeciálnych úloh, aby sa zabavili, ale aj vyhrali zaujímavé ceny.

Pred kinom Fontána sa v popoludňajších hodinách stretlo 21 účastníkov. Vypočuli si dôležité upozornenia a informácie, prebrali hárok s úlohami a vydali sa do ulíc plniť ich. Sedem tímov sa rozpŕchlo na Námestie slobody, do obchodného centra na Nitrianskej ulici, ale aj na Kúpeľný ostrov. Práve tam sa museli okolo jazierka poprechádzať po štyroch ako kraby. Podobná úloha ich čakala i na námestí, kde museli vyvenčiť člena tímu, ktorý sa mal tváriť ako pes. Splniť museli aj mnoho sociálnych úloh, do ktorých zapojili okoloidúcich, nutné bolo porozprávať sa s predavačkou v obchode cudzím jazykom, objať piatich náhodných ľudí či dokonca naučiť okoloidúceho tanečný krok.

„Väčšina pravidiel zostala rovnaká, ale zvýšili sme počet úloh z 25 na 30. Čas zostal rovnaký – dve hodiny. Zadania sa hodnotili počtom bodov jeden až tri, pričom rozhodujúca bola náročnosť úlohy. Potešilo nás, že prišlo viac ľudí ako minulý rok nielen z okolia Piešťan, ale aj z Bratislavy a Trenčína,“ povedal Rastislav Gablovič, organizátor súťaže a vedúci komunity PunkStream. Vymyslieť úlohy bolo náročné, no členovia komunity to zvládli na jednom zo spoločných stretnutí, pričom sa dobre zabavili.

Veľa zábavy zažili aj samotní súťažiaci, avšak nešlo len o zážitky, ale i o výhru. „Po skončení nasledovalo prezentovanie splnenia úloh. Súťažiaci nám ukazovali fotky a videá, kde bolo vidieť, ako danú úlohu splnili. Potom sme body spočítali a zistili sme, že medzi prvým a druhým miestom rozhodol iba jeden bod,“ uviedol R. Gablovič.

Víťaz získal vouchery do kina, prvé dve miesta si vysúťažili voucher na bowling a prvé tri špeciálne medaily. Víťazom sa napokon stali bratislavské Surikaty, ktorým k plnému počtu chýbal len jeden bod, v tesnom závese za nimi zostali domáce Brmbolce. Na tretej priečke sa umiestnil tím rovnako z okolia Piešťan, ktorý organizátorov príjemne prekvapil. „Nás, celý organizačný tím, potešilo, že sa ďalší ročník opäť vydaril. Súťažiaci a aj my sme sa poriadne zasmiali a tešíme sa na ďalší ročník. A určite nás prekvapil tím Anti Armed Flying Mortal Chicks, ktorý si na Scavenger Hunt vytvoril vlastné tričká s logom a názvom tímu,“ dodal na záver R. Gablovič.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 37, ktoré je v predaji od 13. septembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila