Tri grácie v Dome umenia

Na doskách Domu umenia Piešťany zažiaria tri slovenské herečky, ktorých mená by len málokto nepoznal. Marta Sládečková, Kamila Magálová a Petra Polnišová predstavia v piatok 14. apríla o 19.00 h trpkú komédiu o stretnutí, ktoré raz muselo prísť, ale aj tak bolo nečakané.

Trpkú komédiu Tri grácie z umakartu uvedú v Dome umenia v piatok 14. apríla. Foto: archív divadla

Tri ženy v jednej kuchyni, chlebíčky, na ktorých už pomaly zasychá vlašský šalát, tri dni plné nečakaných zvratov. Na pódium Domu umenia prichádzajú Tri grácie z umakartu.

Kaderníčka Marta je čerstvá dôchodkyňa. Vie, kde sa čo „šustne“, a na všetko má svojrázny názor. Jej sestra Helena žila roky vo Švajčiarsku a teraz sa vracia domov doriešiť dedičstvo po matke. V skutočnosti však hľadá nový zmysel života. Eva je Martina dcéra, trochu pri tele, ale inak skvelá ženská so zmyslom pre humor. S mamou už niekoľko mesiacov plánujú jej svadbu. Keď však Eva stojí v salóne v svadobných šatách, zisťuje, že sa vlastne ani vydávať nechce. A tak uteká domov k mame, aby si premyslela, čo ďalej robiť so životom. A všetko sa môže rozbehnúť. Vstupenky na komédiu v režijnej a autorskej taktovke Michaely Doleželovej a Janky Ryšánek Schmiedtovej si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal, v pokladni Domu umenia alebo si ich môžete rezervovať na stránke www.navstevnik.sk.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
pondelok, 6. mája 2024
Meniny má Hermína, zajtra Monika