Útulkáči by si priali nové zatrávňovačky

Adventný čas a vianočné sviatky sú obdobím, keď sa v nás oveľa silnejšie ako inokedy prebúdza vôľa pomáhať. Mnohí by chceli svojou troškou prispieť k tomu, aby sa mali lepšie aj druhí, a to najmä tí, ktorým nie je dopriate. Ak by ste chceli pomôcť piešťanským útulkáčom, vieme, čo aktuálne potrebujú.

foto: FB Viac úsmevov:)

„Blížia sa vianočné sviatky a každý má nejaký sen. Všetkým prajeme, aby sa im splnil. Naším vianočným snom je ďalšia úprava útulku,“ uviedli pred časom pracovníci útulku s tým, že práce by chceli realizovať na jar. „Zatiaľ sme stihli dokončiť nové oplotenie vo všetkých areáloch, ale tým sa práce neskončili. Pre psíkov máme päť výbehov, kde plánujeme osadiť zatrávňovačky. Je tam zatiaľ len zemina a výbehy sa v daždivom počasí nedajú použiť. Potrebujeme 1152 zatrávňovacích betónových tvárnic,“ skonštatovali pracovníci, pričom jeden kus s rozmerom 60×40 cm stojí 2,49 eura.

Pre útulok je to veľká položka. „Popri všetkých iných nákladoch na chod útulku je to veľa. Preto touto cestou prosíme o pomoc a podporu, aby sme na jar mohli s prácami začať. Materiál je stále drahší a drahší, ceny stúpajú. Budeme nesmierne povďační za každý cent na realizáciu projektu,“ dodávajú ošetrovatelia.

Ak sa rozhodnete pomôcť bankovým prevodom, uveďte k platbe poznámku „výbeh“. Číslo účtu nájdete na oficiálnej stránke inštitúcie www.utulok-piestany.sk. Prispieť môžete aj priamo v útulku.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián