Pre každú pracovňu sa nájde dokonalý pracovný stôl

  • Piešťanský týždeň / Inzercia
  • 21. decembra 2022, 17:54

Nezáleží na tom či máte modernú, klasickú alebo vintage domácnosť. Pre každý štýl sa nájde ideálny pracovný stôl, ktorý do vašej pracovne zapadne tak, ako by bol stvorený práve pre ňu. Praktický a štýlový pracovný stôl vás čaká aj na Estila.sk.

Moderný pracovný stôl nielen pre Home Office

Posledné roky pracuje na Home Office čoraz viac ľudí a málokto sa zaobíde bez pracovného stola. Moderne zariadená domácnosť si vyžaduje aj moderný pracovný stôl.

V e-shope Estila.sk si môžete objednať aj skutočne luxusné a moderné stoly. Medzi ne určite patrí aj rohový pracovný stôl Westford s minimalistickým dizajnom, ktorý výborne zapadne do pracovne zariadenej vo vintage alebo koloniálnom štýle. Drevenú pracovnú dosku nádherného stola dopĺňajú čierne kovové nohy. Okrem veľkého priestoru na stole určite poteší aj zásuvka na kancelárske potreby a iné drobnosti.  

Stôl so sekretárom pre milovníkov klasiky

Stolík so sekretárom Makassar natur z Estila.sk dýcha históriou a je ideálny do vintage, vidieckych alebo rustikálnych interiérov. Aj keď sa takýto stolík využíval skôr na písanie listov ako na prácu s počítačom, nič vám nebráni rozložiť si na ňom notebook a vybaviť si pracovné záležitosti.

Takýto skvostný kúsok sa hodí nielen do pracovne, ale môžete ho mať aj v obývačke. Niekoľko zásuviek, poličiek a vyrezávané nohy sú pre tieto stolíky typické a aj vďaka nim vyzerajú jednoducho nádherne.

Originálny pracovný stôl s koženým efektom

Originálny pracovný stôl Geleo s koženým efektom a kovovou konštrukciou z Estila.sk bude ozdobou každého interiéru. Pracovná doska je totiž na nerozoznanie od klasického koženého kufra, ktorý výborne zapadne do vintage alebo koloniálneho štýlu. Pracovná doska stojí na čiernych kovových nožičkách a výsledkom je originálny a jednoduchý dizajn.

Takýto pracovný stôl vynikne nielen v pracovni, ale aj v knižnici alebo v obývacej izbe. Množstvo podobných a iných jedinečných kúskov nielen v koloniálnom štýle si môžete vybrať v internetovom obchode Estila.sk, ktorý vám ich doručí až domov.  

Inzercia

Zdroj obrázka: Dima Moroz/Shutterstock.com

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 7. mája 2024
Meniny má Monika, zajtra Ingrida