Mikuláš prišiel na motorizovaných saniach, nechýbali pesničky, darčeky, ani ohňostroj

Na Námestie slobody v Piešťanoch dorazil Mikuláš. Spolu s čertom a dvomi anjelmi prišiel na motorizovaných saniach z Rázusovej ulice a v sprievode mestských policajtov. Z reproduktorov spieval dievčenský hlások Dariny Rolincovej pesničku Anjelik môj a zo saní „strieľali“ prskavky. Mikuláš dorazil s veľkou pompou.

Foto: am

Motorizované sane štvorica zaparkovala neďaleko pódia a zo všetkých strán naokolo sa rozostavil nadšený ľud. Mikuláša si prišli pozrieť celé rodiny.

Po tom, čo sa štvorica prítomným prihovorila, začala s obdarúvaním – deti dostali adventné kalendáre. Ale ako čert poznamenal, rozdávali iba „deťom do 35-40 rokov“. Čert žartoval, že občianske preukazy by pred preberaním kalendárov mali pre istotu skontrolovať prítomní mestskí policajti.

Mikuláš prichádza na Námestie slobody

Uverejnil používateľ Piešťanský týždeň Utorok 6. decembra 2022

Po rozdaní kalendárov program urobili prítomné deti. Jedno po druhom totiž nebojácne spievali a recitovali, zatiaľ čo sa ostatné dievčatá a chlapci fotili pri saniach. Na záver nechýbal ohňostroj, a rovnako, ako príchod, tak i pompézny odchod z námestia.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín