Srdce na dlani premietnu dnes

Láske na veku ani mieste nezáleží. Nikdy nevieme, kedy a kde nás stretne. Môžeme sa zamilovať v škôlke, na dôchodku, na ulici, v parku. Hovorí o tom film Srdce na dlani, ktorý si môžete v Dome umenia Piešťany pozrieť dnes vo štvrtok 31. marca o 17.00 h.

V českej snímke uvidíte aj Elišku Balzerovú a Bolka Polívku. (Autor: cinemart.sk)

Josef (Boleslav Polívka) sa teší, že si po odchode do penzie konečne splní svoj dávny sen a stane sa pouličným klaunom. Svojím šarmom očarí aj ráznu Marušku (Eliška Balzerová), majiteľku pojazdnej kaviarne. Akoby sa tí dvaja hľadali celý život, ale nie je na osudovú lásku trochu neskoro? Navyše sa k Josefovi do vily práve sťahuje jeho dcéra Anička (Jana Pidrmanová) aj s päťročným Honzíkom. Domnieva sa, že s chlapmi definitívne skončila, ale stretnutie s dávnou láskou Pavlom (Matouš Ruml) ju zasiahne priamo do srdca.

K Honzíkovi do škôlky nastupuje nové dievčatko Evička. Honzík prvýkrát zažíva pocity spojené s láskou, úplne sa v nich neorientuje, a tak zbiera rady od mamičky, dedka Josefa alebo sympatického strýka Karla (Vladimír Polívka). Aj toho stretne v škôlke láska, keď sa zamiluje do Honzíkovej učiteľky Elišky (Kristína Svarinská). A aby toho zbližovania nebolo málo, Karlov basset Valček si veľmi rozumie s Eliškinou bassetkou Šalinou. Láska prináša do životov našich hrdinov nádej a krásu, ale aj komplikácie a prekážky, ktoré budú musieť s úsmevom a dobrou vôľou prekonať.

Komédiu od tvorcov filmu Ženy v behu zrežíroval Martin Horský. Premietať ju budú v českom jazyku, má dĺžku 95 minút. Vstupenky v cene 5 eur si môžete kúpiť v pokladni Domu umenia alebo prostredníctvom portálu www.navstevnik.sk.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava