Komédia o rodičovstve už túto stredu

Skvelý Jiří Mádl mieri na filmové plátno Domu umenia Piešťany. V stredu 20. októbra o 18.00 h tam totiž premietnu snímku Denník moderného fotra, v ktorom hrá hlavnú rolu po boku Terezy Ramba.

Film Denník moderného fotra si môžete pozrieť v stredu 20. októbra. © cinemart.sk

V novej komédii sú hlavnými postavami Nataša a Dominik, ktorí sa neplánovane stanú rodičmi. Nataša, úspešná dizajnérka hračiek pre deti, dokáže rodinu lepšie finančne zabezpečiť, a tak sa dohodnú, že hlavnú časť starostlivosti o novorodenca prevezme ako otec na materskej dovolenke Dominik. Ten pristupuje k úlohe s trochu naivnou predstavou, že mu poskytne dostatok času konečne napísať knihu, ktorú dlho plánuje.

Dominik však musí vynaložiť všetku vynaliezavosť, aby počas prvého roka vôbec zvládol starostlivosť o malého Čeňka, z čoho sa chvíľami stáva boj o prežitie. Vďaka spolužitiu s malým človiečikom však objaví, koľko podôb môže mať láska.

Kniha Denník moderného fotra vznikla na základe úspešného blogu, ktorý spisovateľ Dominik Landsman založil s príchodom prvého dieťaťa. Po vydaní v roku 2014 sa stala bestsellerom a dočkala sa ďalších pokračovaní. Denník moderného fotra je celovečerným režijným debutom Jána Haluzu, ktorý je zároveň autorom scenára.

Vstupenky si môžete zakúpiť v pokladni Domu umenia alebo si ich môžete rezervovať prostredníctvom portálu navstevnik.sk. Na predstavení sa môžu zúčastniť len osoby očkované, testované (72 h PCR/LAMP test alebo 48 h Ag test) alebo tie, ktoré ochorenie COVID-19 prekonali nie viac než pred 180 dňami. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav