Praktické tipy, ako neohroziť chod skladových priestorov

  • Inzercia
  • 24. mája 2021, 09:00

Skladové priestory sú dôležitou súčasťou firiem. Pomáhajú uskladňovať buď hotové výrobky určené na export, alebo dokážu uskladniť aj potrebné súčiastky, komponenty potrebné na výrobu finálnych produktov.

Autor: Halfpoint / Shutterstock.com

Aby však nebola ohrozená prevádzka skladových priestorov, je potrebné urobiť potrebné kroky, ktoré vytvoria dobré podmienky na bezproblémový chod skladových priestorov.

Ponúkame vám praktické tipy, ako neohroziť chod skladových priestorov.

Majte funkčný kamerový systém

Žiaden podnikateľský subjekt si to nechce pripustiť, ale aj v skladových priestoroch je veľké riziko odcudzenia predmetov, komponentov, ktoré podnikateľom spôsobujú nemalé finančné straty. Práve z tohto dôvodu by mal byť aj v skladových priestoroch zavedený kamerový systém. Funkčné kamerové systémy dokážu zaznamenať pohyb nepovolaných osôb a odhaliť tak prípadných zlodejov.

Problémom viacerých firiem je zastaralý kamerový systém, ktorý vypadáva a nedokáže tak zachytiť všetko, čo by mal. Funkčné kamerové systémy ale toto dokážu a vy sa tak nemusíte báť, že by niečo mohlo ohroziť chod skladových priestorov. Vďaka kamerovému systému budete môcť promptne zareagovať na odcudzenie predmetu, či chyby zamestnancov pri práci.

Zabezpečte tie najlepšie prídavné zariadenia na vysokozdvižné vozíky

Ak nechcete ohroziť chod skladových priestorov, odporúčame vám zabezpečiť tie najlepšie prídavné zariadenia na vysokozdvižné vozíky. Bezpečnosť je pri prenášaní tovaru, nákladu veľmi dôležitá. Nekvalitné prídavné zariadenia môžu spôsobiť nielen finančné straty (v prípade znehodnotenia prenášaného tovaru, nákladu), ale aj ohrozenie zdravia zamestnancov skladových priestorov. Či už potrebujete kúpiť čeluste na VZV, alebo montážne plošiny, uprednostňujte kvalitné a hlavne bezpečné prídavné zariadenia.

Ak nechcete ohroziť chod skladových priestorov, zabezpečte kvalitný a hlavne funkčný kamerový systém a investujte do najlepších prídavných zariadení na vysokozdvižné vozíky, ktoré sú neoddeliteľnými súčasťami všetkých skladových priestorov.

Zdroj obrázka:

Autor: Halfpoint / Shutterstock.com

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard