Inteligentná konštrukcia regálov do vašej dielne alebo obchodných priestorov

  • Inzercia
  • 20. marca 2021, 11:00

Zisk spoločnosti zaoberajúcej sa skladovou logistikou do značnej miery závisí od toho, ako správne a pohodlne sú skladové priestory vybavené. Systémov, ktoré môžete na tento účel využiť je veľmi veľa, nie vždy je to ale tá najlepšie cesta vedúca do vytýčeného cieľa.

Pri zariaďovaní logistických centier, výrobných dielní, obrovských skladových komplexov sa veľmi často a s obľubou používajú paletové regály. Tieto konštrukcie sú optimálne pre organizácie s rôzne veľkým objemom predaja tovaru, ktorý je potrebné adekvátne uložiť do skladu.

S jednoduchými paletovými regálmi si poradíte aj so zariadením kancelárie, či vytvorením väčšieho úložného miesta v predajni. Poďte sa o tom spolu s nami presvedčiť a priestor si s nimi veľmi jednoducho a rýchlo zariadiť.

Moderný a spoľahlivý dizajn

Nákupom paletových regálov získate obrovské výhody. Medzi tie hlavné však patrí jednoduchý, ale spoľahlivý dizajn produktu. Kovové paletové regály sú tiež vyrobené zo špeciálneho kovového materiálu, takže celý regál nie je náchylný na vplyv negatívnych okolitých podmienok ako je vlhkosť, korózia a nečistoty. Špeciálne farebné prevedenie vám zasa pomôže s lepšou orientáciou v priestore a uskladnením konkrétneho tovaru.

Jednoduchá optimalizácia priestoru

Ako sme už spomínali, nielen zisk, ale aj celkový úspech výrobného podniku závisí od toho, ako kompetentne je organizovaná práca v skladoch. Na dosiahnutie pozitívnych výsledkov v tomto smere sa používajú skladové paletové regály. Prečo?

Sklad je dôležitým prvkom dodávateľského reťazca. Je to územie používané na ukladanie materiálnych hodnôt, ktorými môžu byť suroviny, hotové výrobky alebo sezónny tovar.

O všetky tieto veci sa najlepšie postarajú paletové skladové regály, ktoré šetria priestor bez veľkej námahy. Jednoducho sa montujú a ešte lepšie obsluhujú. Práve vďaka týmto špeciálnym konštrukciám s nosnosťou jednej police až do 800 kg sa priestor veľmi dobre optimalizuje a vytvárajú sa ideálne podmienky pre rozvoj podnikania.

Samotnú výšku a rozloženie políc, teda celých regálov je navyše možné meniť a prispôsobiť vašim potrebám, takže flexibilita je jednou z ďalších výhod, ktorú pri výbere paletových regálov oceníte.

Výhodná cena paletového regálu

Pre podnik je veľmi dôležitý výber riešení, ktoré sú nielen moderné, funkčné a kvalitné, ale aj cenovo prijateľné. Pri vybavení veľkého skladu sa však o úspore nákladov moc hovoriť nedá. Z tohto dôvodu sa mnohí majitelia firiem snažia vyriešiť zariadenie týchto priestorov svojpomocne, čo nie je ale bezpečné ani pohodlné. V mnohých prípadoch to končí tragicky.

Použitím nášho inteligentného skladovacieho systému však môžete na všetky tieto problémy  zabudnúť, pretože pri zachovaní všetkých dôležitých štandardov, vysokej odolnosti, nosnosti a kvalite, vás cena paletových regálov príjemne prekvapí.

Vybaviť si tak s nimi môžete nielen svoje obchodné priestory, ale aj kancelárie či domovy. K dispozícií máte široké možnosti výberu, ktoré zohľadnia všetky potreby vášho špecifického priestoru. Stačí sa len presvedčiť a Majster Regál vám môže skladovanie uľahčiť.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav