OOCR Rezort Piešťany opäť rozhodne o pridelení príspevkov na rozvoj turizmu

  • Inzercia
  • 26. novembra 2020, 00:02

Všetci záujemcovia o príspevok z Oblastnej organizácie cestovného ruchu Rezort Piešťany musia najneskôr do 31. decembra 2020 podať písomnú žiadosť o pridelenie finančných prostriedkov. Rezort Piešťany bude aj v budúcom roku prideľovať finančné príspevky na projekty súvisiace s rozvojom turizmu v piešťanskom regióne. Každý, kto chce príspevok získať, musí podať žiadosť.

(Autor: Rezort Piešťany)

„Príspevok môže byť poskytnutý len na základe písomnej žiadosti s návrhom projektu, pričom žiadosť je potrebné doručiť do OOCR Rezort Piešťany najneskôr do 31. decembra v predpísanej písomnej forme alebo určenými elektronickými prostriedkami. Pri doručovaní poštou je rozhodujúca pečiatka s dátumom podania. Žiadosti dodané po stanovenom termíne nebudú ďalej posudzované,“ informovala Tatiana Nevolná, výkonná riaditeľka OOCR Rezort Piešťany.

Všetky potrebné informácie k podávaniu žiadostí nájdu záujemcovia na stránke www.visitpiestany.sk.

„Žiadosť musia podať noví uchádzači, ale týka sa aj existujúcich projektov,“ upresnila ďalej Nevolná. „K prijímaniu žiadostí s návrhmi projektov sme pristúpili od minulého roka v snahe vniesť transparentnosť do prideľovania finančných prostriedkov našej organizácie. Základnou podmienkou pri predložení žiadosti je zaslanie informácií o projekte a požiadavky na výšku podpory s vyčíslením a uvedením možností protiplnenia.“

Prihlásené projekty musia byť zamerané na rozvoj cestovného ruchu na území pôsobnosti Rezortu Piešťany, čo je hlavný predmet činnosti organizácie. Prijaté žiadosti bude posudzovať výberová komisia zostavená z členov Rezortu Piešťany. Výsledky budú zverejnené najneskôr 15. februára 2021 na webe oblastnej organizácie.

Podľa Nevolnej v tejto chvíli ešte nie je možné konkretizovať sumu, ktorú organizácia pridelí prihláseným projektom: „V budúcoročnom rozpočte máme stále niekoľko otvorených položiek a musíme počkať na ich konečné potvrdenie. Zatiaľ môžem povedať toľko, že pokiaľ bude mať prihlásený projekt sľubný potenciál, budeme uvažovať aj o ďalších možnostiach jeho financovania.“

Oblastná organizácia cestovného ruchu Rezort Piešťany má 20 členov: Mesto Piešťany, Slovenské liečebné kúpele Piešťany, Mesto Vrbové, Obec Banka, Obec Moravany nad Váhom, Obec Veľké Orvište, Obec Ostrov, Obec Ratnovce, Obec Bašovce, Hotel Park****, Zuckmann Villa****, Hotel Park Avenue****, WINTER média, a. s., La Musica, WHY NOT COFFEE?!, IN VINO wine bar&shop, Obec Drahovce, Letisko Piešťany, Obec Trebatice a Obec Jalšové. 

(inz)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj