Ďalšia reťazovka na Krajinskej

V uplynulom týždni sa v Piešťanoch zrazili autá pri Krajinskom moste, hasiči riešili aj požiare na Banke a v Trebaticiach. Vo Vrbovom sa v závere týždňa zrazil motocykel s autom.

Na Krajinskej ceste sa opäť stala reťazová nehoda. (Autor: OR HaZZ Piešťany)

V pondelok 14. septembra ráno sa na Krajinskej ceste v Piešťanoch zrazili štyri osobné motorové vozidlá. Mesto bolo opäť na čas plné áut stojacich v kolónach. Pri nehode sa nekrčili iba plechy, na bolesti krku a hrudníka sa sťažovali dve osoby. Zranených obhliadli záchranári, pričom jedného účastníka nehody odviezli do nemocnice. Piešťanskí hasiči miesto vymedzili dopravnými kužeľmi, na autách vykonali potrebné opatrenia a po zdokumentovaní nehody ich odtlačili nabok.

V ten istý deň vyrážali hasiči do Veľkých Kostolian, kde krátko popoludní riešili únik prevádzkových kvapalín z auta, ktorému sa odtrhla náprava. Hasiči asi pätnásť metrov dlhú olejovú stopu očistili a na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia.

K údajnému úniku plynu zavolali hasičov v pondelok 14. septembra na sídlisko Adam Trajan. Neďaleko základnej školy a v bezprostrednej blízkosti bytového domu, ba aj v ňom, hasiči nezistili detektorom žiaden únik.

V stredu 16. septembra hasiči rozoberali zvyšok horiaceho odpadu na motokárovej dráhe v Trebaticiach. Zjavne tam niekto mal pripravené na spaľovanie ďalšie vrecia s odpadom, ktoré našli pri tribúne.

Horelo i v chatovej osade v obci Banka. Hasiči tam so zapnutou sirénou vyrážali v nedeľu 20. septembra ráno. Po dlhšom pátraní našli zdroj požiaru – horela haluzina. Oheň zlikvidovali.

Na Piešťanskej ceste vo Vrbovom sa v nedeľu popoludní stala dopravná nehoda motocykla s osobným autom s jedným zraneným účastníkom. Postarali sa o neho záchranári, ktorí ho odviezli do nemocnice. Hasiči na aute a motocykli vykonali protipožiarne opatrenia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek