Deň otvorených dverí sa vydaril

  • Mladí dnes / Piešťany
  • 18. septembra 2020, 00:02

Centrum voľného času Ahoj v Piešťanoch zorganizovalo v rámci náboru do záujmových krúžkov Deň otvorených dverí. Z dôvodu pandémie a priestorovo menších podmienok v interiéroch CVČ sa toto tradičné podujatie uskutočnilo pri Hudobnom pavilóne v mestskom parku.

Veľký záujem bol hlavne o prácu s hlinou. (Autor: CVČ Ahoj)

Popri rôznych ukážkach krúžkovej činnosti CVČ si mohli rodičia pre svoje ratolesti vybrať z pestrej ponuky krúžkov ten najvhodnejší. Veľký záujem bol hlavne o prácu s hlinou, robotický, ale aj výtvarný krúžok. Zo športov zaujala deti najmä hádzaná, florbal, šach a streľba zo vzduchovky.

Celé podujatie sa nieslo v duchu radostnej a živej atmosféry. Deti si mohli vyskúšať prácu na hrnčiarskom kruhu, maľovanie s temperovými farbami, zahrať si šach, hádzať loptou na hádzanársku bránu a triafať s florbalovou hokejkou loptičku do bránky.

Cieľom podujatia bolo informovať deti a rodičov o práci v jednotlivých krúžkoch, ale aj podať informácie o termínoch a miestach konania. Už teraz sa môžeme tešiť na úspešný štart krúžkovej činnosti, ktorý je plánovaný od 1. októbra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava