Piešťanské kúpele začínajú znova vítať hostí

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 22. mája 2020, 10:03

Piešťanské kúpele znova otvoria svoje brány aj pre verejnosť. Na základe uvoľnenia opatrení môžu záujemcovia využívať od piatka 22.5. pobyty v hoteloch Pro Patria, Splendid a Esplanade. Bazény ostávajú otvorené iba pre kúpeľných hostí.

(Autor: Ensana)

Po nevyhnutnom uzatvorení z dôvodu mimoriadnej situácie začali kúpele poskytovať liečbu iba pre hostí, ktorí mali pobyt hradený zdravotnou poisťovňou. Od piatku 22.5. bude môcť piešťanský Kúpeľný ostrov privítať všetkých hostí, ktorí využijú poskytované služby aj s ubytovaním.

V platnosti však naďalej ostávajú rozšírené hygienické opatrenia, aby sa hostia i personál cítili bezpečne. Samozrejmosťou je povinný rýchlotest na Covid-19, ktorý pri príchode vykoná priamo personál, ako aj priebežné monitorovanie teploty hostí. Z bezpečnostných dôvodov sú tiež bazény zatiaľ sprístupnené výlučne pre kúpeľných hostí.

„Začali sme sa tiež naplno pripraviť na letnú sezónu a veríme, že hostia si u nás ešte tento rok užijú príjemné chvíle v jedinečnej kúpeľnej atmosfére. Pripravili sme atraktívne pobyty a akcie pre tradičných kúpeľných hostí, ale aj pre rodiny s deťmi, ktoré sa rozhodnú stráviť letnú dovolenku v Piešťanoch. Môžu sa tešiť napríklad na All inclusive s piesočnou plážou či plošné zľavy na pobyty vo výške 30 %,“ uviedol Tibor Haris zo spoločnosti Ensana.

V najbližšom období je v pláne otvorenie aj 5* hotela Thermia Palace, a to od 1.7. V prípade záujmu bude sprístupnený aj hotel Jalta.

O značke Ensana

Sieť Ensana, založená v roku 2019, je popredným prevádzkovateľom kúpeľných hotelov v Európe. Momentálne prevádzkuje 26 kúpeľných hotelov od Českej republiky, cez Slovensko, Maďarsko až po Rumunsko. Ensana vyvinula unikátny inovatívny celostný prístup k zdraviu, ktorý spája liečivé prírodné zdroje s odbornými medicínskymi znalosťami a modernými diagnostickými postupmi, aby pomáhala svojim klientom dosahovať osobné ciele pre zdravší a plnohodnotnejší život. Ensana je oddaná svojej misii zlepšovať zdravie a celkovú pohodu všetkých hostí, preto prináša rozmanitú ponuku hotelov, z ktorej si dokážu vybrať klienti s rôznou výškou rozpočtu.

TS Ensana

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav