DOMOSS predáva prostredníctvom www.domoss.sk a www.topkupelna.sk

  • Piešťany
  • 4. apríla 2020, 00:01

Zdravie je pre nás vždy prioritou. Športujeme, zdravo sa stravujeme, dopĺňame potrebné živiny, vitamíny a otužujeme sa pre zvýšenie imunity. K zlepšeniu našej imunity a celkového zdravia či čistoty v domácnosti pomáhajú aj domáce spotrebiče, ktoré môžete nakúpiť z pohodlia domova na domoss.sk. Kto z vás sa pustil do zveľaďovania kúpeľne, môže nakúpiť cez našu špecializovanú stránku kúpeľní topkupelna.sk.

(Autor: domoss)

Moderné spotrebiče, rôznych pomocníkov do domácnosti, ale aj spotrebiče pre ochranu zdravia ako čističky vzduchu, infralampy a horské slnká, ktoré vám pomôžu v boji proti vírusom, baktériám a alergiám, nájdete na našom eshope www.domoss.sk.

Vyberte si zo stoviek produktov skladom a využite rýchle doručenie priamo k vám domov. Tovar doručíme v rámci Piešťan a okolia do 30 km operatívne na vami zvolenú adresu. V prípade otázok ohľadom objednania alebo stavu objednávky môžete kontaktovať telefónnu linku 033/77 44 800, kde vám poradia, ako postupovať, pomôžu s online objednávkou, ktorú vám doručíme domov.

Ak zariaďujete či prerábate kúpeľňu, toaletu, alebo hľadáte dlažbu do interiéru, exteriéru, všetko potrebné od sanity, keramiky, obkladov, dlažieb a inštalačného materiálu nájdete na špecializovanom eshope topkupelna.sk.

Uchovajte si čerstvosť potravín

Najžiadanejším sortimentom v posledných dňoch sú hlavne chladničky, mrazničky či kombinované chladničky s mrazničkou, kde ľahko uskladníte a zamrazíte potraviny, zeleninu, ovocie a mäso. Moderné chladničky svojimi rôznymi modernými technológiami pomáhajú k uchovaniu a predĺženiu čerstvosti potravín.

S využitím Vitafresh zón si nastavíte teplotu alebo vlhkosť v jednotlivých priehradkách podľa druhu potravín, ktoré v nich skladujete. Napríklad v jednej priehradke si nastavíte teplotu v rozmedzí od -1 do 3 °C vhodnú pre skladovanie mäsa a rýb, v druhej si zasa nastavíte úroveň vlhkosti pre udržanie správnej čerstvosti ovocia a zeleniny. Ľadový šalát vydrží čerstvý až 20 dní a čerstvosť mäsa či hydiny môžete predĺžiť až dvojnásobne!

Ak si nakúpite zásobu čerstvých potravín a nestíhate ich hneď spotrebovať, mrazením ich ochránite pred nákazami a znehodnotením. Ovocie, zelenina či mäso sa uchovávajú pri nízkom bode mrazu a sú tak menej náchylné na znehodnotenie. V porovnaní s čerstvými potravinami, ktoré dozrievajú v obchodoch či v špajzi, majú aj viac živín.

Bielizeň čistá a bez alergénov

Nesmieme však zabúdať ani na oblečenie či bavlnené rúška, ktoré nosíme pravidelne. Praním nad 50 °C s bežným pracími prachmi sa zaručene zbavíte všetkých mikroorganizmov. Parné práčky v energetickej kategórií A++ odstránia viac ako 99 percent vírusov, baktérií a alergénov.

Čerstvo vypraná a vyvesená bielizeň zachytáva všetky vonkajšie škodliviny, nečistoty, absorbuje nepríjemné zápachy z áut a priemyselných centier. Okrem toho je výborným lapačom roztočov, baktérií a peľov spôsobujúcich alergie.

Sušičky bielizne bojujú proti alergiám prostredníctvom vysokej teploty, ktorá zabíja baktérie. Teplota zároveň nikdy nie je taká vysoká, aby poškodila vaše oblečenie.

Na dokonalé zabitie baktérií z oblečenia, ale aj rúšok, poslúžia hlavne parné žehličky, parné generátory či ručné naparovače. S parnými generátormi ožehlíte i vertikálne zavesené tkaniny či jemné látky, ale aj oblečenie zavesené na vešiakoch.

Riad bez baktérií a nečistôt

Tým, že sa v jednej domácnosti sústreďuje oveľa viac ľudí, viac sa parí a pečie, zvyšuje sa aj počet špinavého riadu. Ak by ste mali za každým umývať riad, strávili by ste v kuchyni takmer hodinu. Riad umytý v umývačke riadu je oveľa hygienicky čistejší a ušetríte aj na spotrebe vody a energií.

S intuitívnymi umývačkami so zabudovanou funkciu QuickSelect si jednoduchým pohybom na dotykovom paneli nastavíte čas, kedy potrebujete mať riad čistý. Umývačka vám automaticky ponúkne najrýchlejší a najúspornejší program. S funkciou AirDry s využitím prirodzeného prúdenia vzduchu, ktorý sa dostáva do vnútra umývačky z pootvorených dvierok, sa riad oveľa lepšie vysuší a poháre budú krásne žiarivé.

Všetko nakúpite z pohodlia domova

Pohybom po čerstvom vzduchu, naberaní energie zo slnečných lúčov, ale aj prácou v záhradkách získavame nielen vitamín D, ale aj pozitívnu energiu. Pre urýchlenie prác v záhrade, sade či v predzáhradke je potrebná záhradná technika ako rotavátory, malotraktorv, kosačky, plotostrihy, drviče záhradného odpadu, ale aj malé záhradné náradie ako nožnice.

Školáci i mnohí z nás ostali doma a študujú či pracujú z domu. Na našom eshope nájdete všetko potrebné na vybavenie domácej kancelárie či kútiku pre školáka. Notebooky plné inovácií a moderných technológií umožňujú nielen zdieľať dokumenty, sledovať online konferencie, vyučovanie, ale zvládnu aj grafické práce.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián