DOMOSS. Čo všetko sa pod tým skrýva?

  • Piešťany
  • 7. marca 2020, 08:00

Nie je to len DOM Obchodu a Servisných Služieb s rozlohou 2000 metrov štvorcových. Za názvom obľúbenej piešťanskej rodinnej firmy sa ukrýva toho omnoho viac. Zostanete prekvapení, čo všetko v sebe DOMOSS skrýva.

Za 30 rokov si DOMOSS vybudoval silné meno u zákazníkov i u obchodných partnerov. (Autor: domoss)

V kuchynských a kúpeľňových štúdiách premieňa predstavy o dizajnovom bývaní na realitu. Prvé kuchynské a kúpeľňové štúdio v Piešťanoch bolo otvorené už v roku 1995. Rokmi si budovalo svoju reputáciu a postupne sa rozrastalo do Trnavy, Trenčína a Bratislavy. Kuchynské a kúpeľňové štúdiá sa rozvíjali nielen vďaka kvalitným službám, osobnému prístupu ku každému zákazníkovi, no hlavne vďaka referenciám od spokojných klientov. Medzi nich už od začiatku patrí piešťanská olympionička Martina Moravcová, ale i ďalšie významné slovenské osobnosti.

Kuchynské štúdiá dlhoročnú tradíciu a kvalitu potvrdzujú ponukou kvalitnej značky kuchýň Sykora a prvotriednych svetových značiek spotrebičov. Kúpeľňové štúdiá svojim zákazníkom ponúkajú produkty a novinky renomovaných kúpeľňových značiek ako Duravit, Villeroy & Boch, Hansgrohe, Grohe, SanSwiss, Huppe a mnoho ďalších.

Okrem toho kuchyne a kúpeľne zo štúdií DOMOSS nájdete v mnohých moderných projektoch a apartmánových domoch, ako je Arboria v Trnave, Gansberg Koliba v Bratislave, projekt Mlyny v Piešťanoch, Kolísky Záhorská Bystrica v Bratislave a ďalšie.

„Pri navrhovaní dizajnu kuchýň a kúpeľní vychádzame zo súčasných trendov v bývaní, ergonómie, čiže správneho usporiadania jednotlivých zón, a hlavne hľadáme originálne riešenie presne na mieru podľa potrieb zákazníka,” uviedla marketingová manažérka pre štúdiá Alena Krištofová. „Už od vzniku štúdií sme sa zúčastňovali rôznych podujatí a výstav, najčastejšie na výstave Nábytok a Bývanie v Nitre. Pravidelne posielame svojich dizajnérov/predajcov na odborné školenia, ale aj zahraničné výstavy ako Eurocucina či IHS Frankfurt,“ dodala.

DOMOSS v 90. rokoch ako jeden z prvých priniesol svojim zákazníkom značky ako Whirlpool či Electrolux. Tí na svoje objednávky netrpezlivo čakali pred malým domčekom na Bratislavskej ceste. „Nestihli sme ani vyložiť kamión a mohli sme už objednávať ďalší tovar. Zákazníci si odvážali chladničky a práčky na vozíkoch. Doteraz na to spomíname. Veľmi ma teší, keď po rokoch v predajni stretnem stálych zákazníkov a pripomenú mi, že svoju prvú práčku mali práve vďaka nám,” vyjadril sa Miroslav Hrdina.

DOMOSS je na Slovensku popredným a výhradným dovozcom kvalitných talianskych odsávačov pár Faber. Faber si svoju obľúbenosť získal inováciami uľahčujúcimi každodennú prácu v kuchyni. So svojimi prevratnými technológiami vytvára to najlepšie prostredie na život, ale snaží sa aj o ochranu životného prostredia.

DOMOSS okrem siete kuchynských a kúpeľňových štúdií je aj veľkoobchodná spoločnosť s bielou technikou, sanitou a keramikou s vlastnou sieťou obchodov Mybath.sk

s celoslovenským pokrytím. Za 30 rokov svojho pôsobenia prináša zákazníkom aj obchodným partnerom inovácie a technológie, s ktorými uľahčuje každodennú prácu, ale aj nakupovanie. V roku 2004 DOMOSS vstúpil do sieti Euronics zastrešujúcej sieť európskych predajcov.

Už v roku 2007 spustil DOMOSS ako jedna z prvých spoločností svoju prvú verziu eshopu www.domoss.sk a v roku 2018 aj špecializovaný eshop s kúpeľňovým sortimentom a sanitou topkupelna.sk. V roku 2013 rozšíril svoju pôsobnosť o predajne v Skalici a Dolnom Kubíne.

(inz)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav