Polícia vyhlásila ďalšie mimoriadne pátranie

  • Nezaradené
  • 28. februára 2020, 14:25

Pátrajú po školáčke aj dôchodkyni.

Polícia pátra po 13-ročnej školáčke, ktorá včera v noci využila neprítomnosť matky a odišla z bytu zo Serede. Na prízemí si otvorila okno, vyskočila von a utiekla z domu iba v domácom oblečení, v šedom pyžame s hviezdičkami a teniskami. Doteraz sa nikomu z rodiny neozvala. 

Samantha Valencinová je 164 cm vysoká, štíhlej postavy. Má dlhé, svetlohnedé vlasy po plecia a hnedé oči. Nosí okuliare.

Trnavskí pátrači prijali dnes žiadosť o pomoc aj pri pátraní po 67-ročnej Antónii Sýkorovej z Jaslovských Bohuníc. Z domu odišla dnes, krátko pred 10. hodinou.  Vzápätí mala nastúpiť na autobus, ktorý smeroval do Trnavy. Antónia sa v súčasnosti lieči na vážne ochorenie a potrebuje lieky. 

Antónia Sýkorová je 168 cm vysoká, má hnedé vlasy a rovnakej farby oči. Naposledy ju videl manžel v tmavej, modrozelenej bunde s ružovou vložkou, okolo krku mala čierny šál. Na sebe mal okrem toho čierne nohavice, čierne topánky a aj čiernu kabelku. 

Ak ste obe ženy videli, alebo poznáte miesto ich súčasného pobytu, akékoľvek informácie pomôžu pri ich vypátraní. Polícia ďakuje za pomoc.

krpz

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav