Rozprávkové bytosti zavítali do Ahoja

  • Mladí dnes / Školy
  • 8. marca 2019, 10:00

Centrum voľného času Ahoj v Piešťanoch už tradične zorganizovalo pre deti navštevujúce rôzne krúžky karneval. Témou tohtoročného karnevalu boli rozprávky a rozprávkové bytosti. Deti, menšie aj v sprievode rodičov, prišli vyobliekané, zamaskované a veselo naladené.

V centre voľného času sa objavili princezničky, baletky, motýliky, Červené čiapočky či kovbojky. © archív CVČ

V centre sa teda naraz objavilo asi desať princezničiek, baletky, motýliky, Červené čiapočky či dokonca kovbojky. Mali tu takisto kocúra v čižmách, piráta, mušketiera či rozprávkového dráčika. Pre deti bol pripravený zábavný program so súťažami, kde zbierali žetóny, za ktoré si v závere mohli vybrať veselé ceny. Pre deti boli pripravené aj tvorivé dielne, kde si mohli vytvoriť papierové klobúčiky, a keď prišla chuť na tancovanie, tancovali v rytme just dance.

Riaditeľ centra voľného času Miroslav Petráš vyjadril obdiv nad obrovskou fantáziou a tvorivosťou detí a rodičov, keď dokázali napodobniť a vytvoriť toľko krásnych masiek rozprávkových bytostí. Rodičom tiež ďakuje za občerstvenie i účasť a v centre sa už tešia na akciu opäť o rok.

CVČ Ahoj

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel