Lodenica žila Športovými dňami 2016

  • Šport / Ostatné športy
  • 2. augusta 2016, 08:48
  • Autor:th

Piešťanská Lodenica zažila počas
uplynulého víkendu generálku na
tohtotýždňový triatlon Slovakman
226. Konali sa tu totiž Športové
dni 2016, tie nadšencom ponúkli
množstvo aktivít, ktoré si mohli do
sýtosti užiť.

Akciu v sobotu ráno odštartoval jeden z hlavných bodov programu – beh We Run Piešťany, ktorého sa zúčastnilo takmer 140 bežcov. Neskôr si mohli športovci vyskúšať cvičenia ako powerjoga, poledance, zumbu či jumping. Na svoje si tiež prišli nadšenci bojových umení, ktorých do tajov tohto športu zasvätili tréneri a bojovníci z Muay Thai Piešťany. V popoludňajších hodinách ukázali kúsok zo svojho umenia aj ragbisti z Rugby Union Clubu Piešťany.

V nedeľu ráno sa uskutočnil jumping maratón, kde približne päťdesiatka zväčša žien hopsala na trampolínach dve hodiny. Počas celej nedele bol na programe aj turnaj v streetbale, z víťazstva sa tešili hráči tímu Čistiaci prostriedok Trenčín. Na druhej priečke sa umiestnili Piešťanskí holúbkovia. Svoju exhibíciu predviedli aj streetworkouteri z Octago teamu a popoludní si prišli na svoje cyklisti, ktorí absolvovali cyklojazdu Tour de Sĺňava. Na záver prišlo vyhlásenie výsledkov jednotlivých súťaží a vypúšťanie balónov pohybu.

Jednou zo športových aktivít bol poledance.

„Na Športových dňoch sme mali vysokú účasť, s čím som spokojná. Problémy sme veľké nemali, víkend sme si užili a dúfam, že sa páčilo aj ľuďom minimálne ako nám organizátorom. Ohlasy sú zatiaľ pozitívne. Evidovali sme aj veľký záujem od sponzorov alebo účastníkov prezentačných akcií. Pre budúci rok hľadáme iné miesto, verím, že sa zídeme ešte vo väčšom počte. Ďakujem najmä ľuďom, ktorí pomáhali pri organizácii, veľmi si to vážim,“ uviedla organizátorka podujatia Mária Bendová.

Dočítate sa v Pieštanskom týždni číslo 31, ktoré je v predaji od 2. augusta.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 21. mája. Tento deň je Svetovým dňom kultúrnej rozmanitosti pre dialóg a rozvoj. Meniny má Zina.
  • 21.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 20. mája. Tento deň Medzinárodným dňom klinických experimentov, Medzinárodným dňom stepu a Svetovým dňom masmédií. Meniny má…
  • 20.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 21. mája 2024
Meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána