Výber mládežníkov ObFz Trnava ovládol futbalový turnaj v Brne

  • Šport / Futbal
  • 18. mája 2016, 08:53
  • Autor:th

Vo štvrtok 12.mája sa v Brne uskutočnil ďalší z družobných medzinárodných futbalových turnajov so stálymi účastníkmi – žiackymi výbermi MeFk Brno, ObFz Bratislava mesto, ObFz Trnava a novým účastníkom turnaja bol OFs Znojmo.

Na štadióne Brno – Fk Chrlice súperili žiacke výbery ročníka narodenia 2002 .Výber ObFz Trnava na turnaj nešiel s "veľkými očami", pretože chýbali hráči z CFM JA Trebatice, ktorí sa pripravovali na zápas s PFK Piešťany a neboli na turnaj uvoľnení. Tesne pred turnajom sa zranili dvaja dôležití hráči, ktorí však nakoniec s mužstvom cestovali a zo sebazaprením aj hrali.

Vo vyrovnanom turnaji stačili výberu ObFz Trnava dve výhry a jedna prehra na celkové víťazstvo pred výberom z Bratislavy, Brna a Znojma. „Chlapci podávali v zápasoch dobré výkony za ktoré si zaslúžia pochvalu. Dobre bránili a rýchlymi protiútokmi sa dostávali do gólových príležitostí, ktoré aj premenili. V rozhodujúcich chvíľach nás podržal i brankár Rácik z Hlohovca. Škoda, že v zápase s Brnom sme hrali od 15 min. v oslabení a následne sa zranili aj dvaja kľúčoví hráči,“ povedal šéftréner mládeže PFK Piešťany Rudolf Madunický.

Výsledky:



ObFz Trnava – ObFz Bratislava 5:1 (Hlubocký 2,Cíferský, Spáčil, Karaba)
ObFz Trnava – Znojmo 3 : 0 (Karaba, Burian, Veselský)
ObFz Trnava – Brno 0 : 2

Mužstvo ObFz Trnava bolo zložené z hráčov Hlohovca, Krakovian, Suchej nad Parnou, Cífera, Kopánky Trnava a Piešťan. PFK Piešťany reprezentovali: Filip Herman, Juraj Hlbocký, Juraj Valo, Dominik Ruľák, Samuel Sloboda.

Trénerom výberu bol Michal Konček z Piešťan.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard