V regióne hviezdili päťgóloví strelci Tomáš Andrísek a Peter Hornák

  • Šport / Futbal
  • 19. októbra 2015, 09:14
  • Autor:T. Horký

Regionálne futbalové súťaže pokračovali ďalším jesenným kolom a opäť nebola núdza o zaujímavé zápasy. Skvelé individuálne výkony predviedli Tomáš Andrísek z Šípkového a Peter Hornák z Dolného Lopašova, ktorí strelili po päť gólov. V atraktívnom stretnutí Drahovce – Trebatice vyhrali domáci 2:0 po dvoch góloch Ondera. Veselé vyhralo nad Bankou kontumačne a Moravany si upevnili prvé miesto v tabuľke.

Piata liga



Krakovany – Gbely 1:2 (1:2)

Všetko dôležité sa udialo v prvom polčase. Najskôr šli domáci do vedenia zásluhou Kališa, no v 29. min vyrovnal Nemec a v 40. min strelil víťazný gól Gbelov Bolebruch.
Góly: Kališ – Nemec,  Bolebruch
Zostava Krakovian: O. Sedlák – Ondrejka, M. Sedlák, Kubran, Kališ, Feranec, Hazda, P. Sedlák, Bojkovski, Toplanský, Holán (Žilka, Duchoň, Jurda)   

Veľké Kostoľany – Hlohovec 2:2 (1:1)
Kostolanci viedli od 10. min zásluhou Vavrinca, v 36. min však vyrovnal Ivanič.  Po prestávke poslal domácich do vedenia Janíček, no o chvíľu neskôr zaistil Hlohovcu aspoň bod Došek.
Góly: Vavrinec, Janíček – Ivanič, Došek
Zostava V. Kostolian: Fridrich – Strečanský, Grígel, Janíček, Filin, Vavrinec, Prosnan, Mačica, Komadel, Velšic, Čeliga (Porubský, Boldiš, Kollár)

Drahovce – Trebatice 2:0 (2:0)
V regionálne atraktívnom stretnutí si Drahovce doma poradili s Trebaticami a porazili ich 2:0. Oba góly strelil už v prvom polčase Onder a zaistil tak Drahovciam všetky tri body.
Góly: Onder 2
Zostavy – Drahovce: Paulovič – Šerjeník, Michálek, Oríšek, Poláčik, Marek Horúcka, Nádaský, Marušic, Onder, Horúcka, Rusnák (Bihari, Šúst, Poláčik),
Trebatice: Veselý – Valla, Kotula, Zemko, Chebeň, Zelenay, Verchola, Směřička, Suchánek, Pekarovič, Kirka (Kuťka, Klačman, Machač)

Oblastné majstrovstvá



Horná Krupá – Borovce 2:1 (2:0)
Borovce prehrávali už po prvom polčase 0:2, kedy oba góly domácich strelil Mikláš. Druhý navyše dosiahol z penalty. Za hostí už len v závere upravil na konečných 2:1 M. Jankech.
Góly: Mikláš 2 – M. Jankech
Zostava Boroviec: Valo – Pet. Herceg, Šašo, Dubovský, Koprna, Jankech, Balcír, Kapičák, Péči, Moravčík, T. Radošinský (O. Macháč, M. Macháč, Búš)

Dechtice – Veľké Orvište 4:2 (1:1)
Dechtice skórovali ako prvé, no v zápätí vyrovnal v 37. min Zsolnay. Orvište šlo po druhom góle Zsolnaya do vedenia, no domáci tromi gólmi otočili stav a napokon zvíťazili 4:2.
Góly: Hrčka, Cmero, R. Maška, Chrvala – Zsolnay 2
Zostava V. Orvišťa: Budka – J. Vavrinec, Bucko, Tanáč, Stolárik, Belica, T. Pavlovič, Jánošík, P. Zsolnay, Pavlovič, R. Vavrinec (Špernoga)

Oblastná súťaž sk. B



Šípkové – Ratnovce 6:3 (4:3)
Gólokoncert v drese Šípkového predviedol strelec Tomáš Andrísek, ktorý piatimi gólmi zostrelil Ratnovce a prispel k víťastvu domácich 6:3 najvýraznejšou mierou.
Góly: T. Andrísek 5, Koyš – Kalaba, Stachura, Šiška
Zostavy – Šípkové: B. Líška – L. Oška, R. Oška, Braško, Koyš, Šalát, T. Balcír, Andrísek, Kubík, Žák, Bališ (Puvák, Ilenčík, Žitňanský),
Ratnovce: Lazový – Petrík, Kútny, Kalaba, Stachura, Šiška, Bírešík, Kusý, Pavlovič, Pulman, Galbička

Dolný Lopašov – Šterusy 7:0 (3:0)
Rovnako skvelý výkon predviedol aj P. Hornák z Dolného Lopašova, ktorý nastrieľal do siete Šterús päť gólov. Zvyšné dva pridal Vrbovský a tak dvaja strelci rozhodli o víťazstve domácich 7:0.
Góly: P. Hornák 5, Vrbovský
Zostavy – D. Lopašov: Pavelský – Braniša, Masárik, Gula, Mačica, P. Hornák, Vrbovský, Beblavý, Kubiš, Buchel, Chnápko (Lenghart, Zemko),
Šterusy: Drška – Madunický, Dovičič, Gajdošík, Nesteš, Godnál, Nosko, Rechtorík, Pečenadský, T. Sedlák, Hamšík (Strapatý)

Bojničky – Dubovany 2:1 (0:1)

Dubovanci viedli po prvom polčase gólom Vrbíka 1:0, no po prestávke dvakrát inkasovali a prišli o všetky body.
Góly: Spáčil, T. Kubíček – Vrbík
Zostavy Dubovian: Kollar – L. Dobrovodský, Kusý, Strečanský, Lietavec, Skaličan, Klein, Vrbík, Masarik, Bubák, Vozár

Veselé – Banka 3:0 kontumačne
Vo Veselom sa hralo iba 23 minút. Banka nedala dokopy na duel ani základnú jedenástku, keď domáci viedli dvojgólovým rozdielom, počet hráčov na ihrisku v tíme hostí klesol pod minimálnu hranicu a rozhodca ukončil duel, ktorý kontumačne vyhralo Veselé.
Góly: Klúčovský 2
Zostavy – Veselé: Ševečka – Michalčík, Duračka, Urban, Masár, Gula, Krajčo, Klúčovský, Rácz, Konečný, Dadík,
Banka: Kaclík – P. Bogora, Varga, Vajsábel, Belan, Kusý, M. Bogora, Szabo, Krajčech  

Pečeňady – Madunice 0:1 (0:1)
O víťazovi rozhodol v Pečeňadoch jediný gól, ktorý strelil už v deviatej minúte hosťujúci Kósa a zaistil tak Maduniciam tri body.
Gól: Kosa
Zostavy – Pečeňady: Chudý – Durdy, Jankovič, Karaba, Adamčík, Lužák, Miškolci, Ondrášik, Ščasnovič, Holiš, Svitek (Pekarovič),
Madunice: Púdela – Stankovič, Žažo, Kosa, Blaho, Hargaš, Mesároš, Rusnáčik, Chalány, Horváth, Polák (Pisarik)
 
Chtelnica – Trakovice 1:3 (1:1)
Hoci po prvom polčase bol stav 1:1, chvíľu po nástupe na druhý polčas bol vylúčený domáci Melicher a nariadenú penaltu premenul T. Bališ. Skóre ešte neskôr upravil na konečných 1:3 hosťujúci Chudý.
Góly: 15. D. Zemko – 8. a 50. T. Bališ (druhý z pen), 66. Chudý
Zostava Chtelnice: Bolla – Melicher, Bílik, Piešťanský, Dávid Zemko, Tomáška, Čížik, Brisuda, Slabý, Stanovič, Ondrej Zemko (Kičina)

Ôsma liga



Merašice – Nižná 5:0 (2:0)
Nižnej sa zápas v Merašiciach rozhodne nevydaril a domov si odniesli gólovú nádielku 0:5. Domáci viedli po prvom dejstve 2:0 a po prestávke pridali ďalšie tri góly, na ktoré hostia vôbec nedokázali reagovať.
Góly: Čief, Grežo, Konečný, vlastný, Laták
Zostava Nižnej: Dekan – Blanár, Horváth, Velšic, Magnus, Janech, Janega, Žažo, E. Šimkovič, Benedikovič, Piačka (P. Šimkovič)

Pastuchov – Kočín-Lančár 2:2 (2:1)
Hostia prehrávali po prvom dejstve 1:2, keď sa presadil Hlúch. Po prestávke však dokázal vyrovnať Hruška a zaistil tak Kočínu-Lančáru aspoň bod za remízu 2:2. V zápase boli udelené dve červené karty najskôr ju dostal v 35. min hosťujúci Kunis a v závere domáci Oravec.
Góly: Lukáčik, Koutný – Hlúch, Hruška
Zostava Kočína-Lančára: Varačka – Kunic, Rechtorík, Reško, Hlúch, Tomiš, Hruška, Tokoš, Pavlíček, Žažo, Holícky (A. Reško)

Žlkovce – Sokolovce 2:3 (2:1)
Hoci Sokolovce prehrávali 1:2, po prestávke si najskôr domáci strelili vlastný gól a víťazstvo zariadil Sokolovciam v 76. min Jašík. Aj v tomto zápase sa červenilo – pred prvým polčasom bol vylúčený hosťujúci brankár Fano, v 81. min domáci Blaško.
Góly: Blažo, Kubiš – Polák, vlastný, Jašík
Zostava Sokoloviec: Fano – Kudláč, Galbička, Blaško, Tomášik, Velič, Polák, Orosz, Stredák, Ištok, Jašík (D. Jašík, Fides, Korvín)

Moravany nad Váhom – Dolné Trhovište 3:1 (1:1)
O víťazovi sa rozhodovalo až v druhom polčase, kedy najskôr fauloval hosťujúci Vilček, za čo uvidel červenú kartu a penaltu premenil Miklovič. Na 3:1 nakoniec pečatil v závere zápasu Bača.
Góly: Paulovič, Miklovič, Bača – Kubička
Zostava Moravian: Lamini – Bača, Davídek, Dechet, Samuhel, Paulovič, Polák, Miklovič, Hečko, Sulák, Števík

Aktuálne tabuľky nájdete v Piešťanskom týždni číslo 43, ktoré je v predaji od 20. októbra.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela