Program nacvičovali až v deň D

  • Kultúra a spoločnosť
  • 12. novembra 2014, 09:22
  • Autor:pror

Svoju stužkovú slávnosť si študenti 4. A Strednej odbornej školy záhradníckej v Piešťanoch zorganizovali v školskej jedálni. Sedemnástim budúcim maturantom v piatok 7. novembra zelenú stužku nádeje pripínala ich triedna učiteľka Iveta Jakubcová.

Program, ktorý si pre rodičov nacvičili, bol podľa ich slov hlavne o improvizácii. „Pripravili sme si tance z mixovanej hudby. V nich sme previedli prvky z hip-hopu, ktoré prechádzali do žánru ľudového. Všetko na pobavenie a nič vážne. Nechýbalo ani staré dobré Repete. Ale najzábavnejšie na celom programe bolo, že v deň stužkovej, 7. novembra, sme začali naše vystúpenie nacvičovať. Počas scénok a vystúpení sem-tam vypadli texty a sem-tam niekto zaváhal v choreografii. V každom prípade sme si to užili,“ prezradil nám študent štvrtého ročníka Simon Snopek.
Stužkovú slávnosť oslavovali do skorého rána, no rodičia sa pomaly porozchádzali už okolo polnoci. Na najbližší víkend sa chystajú dozvuky zo stužkovej osláviť na chate v okolí Piešťan. Kde to bude, je vraj zatiaľ tajné. Po oslavách sa štvrtáci zo strednej záhradníckej budú podľa ich slov už len poctivo pripravovať na maturitu.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 46, ktoré je v predaji od 11. novembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián