RECEPT: Kuracia roláda

  • Kultúra a spoločnosť
  • 8. februára 2013, 10:58
  • Autor:red

Čakáte návštevu a chceli by ste jej podať nielen chutne, ale aj dobre vyzerajúcu pochúťku? Nechajte sa inšpirovať. Tentoraz vám kuchári zo Strednej odbornej školy obchodu a služieb na Mojmírovej ulici v Piešťanoch ponúkajú kuraciu roládu. Potrebujeme: 1,5 kg kuracie prsia, 0,5-1 dl smotana 33 %, 150 g paprika farebná, soľ

Postup:

Kuracie prsia narežeme na rezne, mierne vyklepeme, osolíme a okoreníme. Z odrezkov pripravíme kurací fáš – rozmixované a odblanené kuracie prsia výraznejšie dochutené so smotanou. Kuracie prsia potrieme fášom, posypeme na kocky nakrájanou farebnou paprikou. Zvinieme do rolády, stiahneme potravinárskou fóliou a zabalíme do alobalu. Pečieme pri teplote 180 stupňov.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 13. septembra. Tento deň je Dňom pozitívneho myslenia, Medzinárodným dňom čokolády a Medzinárodným dňom programátorov. Meniny má…
  • 13.09.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 14. septembra. Tento deň je Dňom európskeho kultúrneho dedičstva. Meniny má Ľudomil.
  • 14.09.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 14. septembra 2025
Meniny má Ľudomil, zajtra Jolana