TOP 10 roku 2012: Na najvyšších priečkach tragédie, ale aj list čitateľa

  • Spravodajstvo
  • 25. januára 2013, 12:55
  • Autor:jk

Uverejňujeme TOP 10 najnavštevovanejších stránok webu Piešťanského týždňa za uplynulý rok 2012. Prvé priečky rebríčka, našťastie, ukázali, že návštevníci webu sa nezaujímali len o nešťastné udalosti, ale aj o dianie v meste a taktiež „klikli“ aj na úsmevnejšie správy.

Kamión zabil 19-ročnú študentku z Rakovíc
8084 načítaní

Najčítanejšou správou webu Piešťanského týždňa sa, žiaľbohu, stala tragická nehoda koncom minulého roka. Macedónsky vodič 10. decembra v Maduniciach prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s vozidlom značky Opel Tigra. Za volantom sedela 19-ročná študentka Gabriela z Rakovíc. Privolaný lekár mohol konštatovať už len smrť. Gabika bola piešťanskou reprezentantkou v plávaní.
Kedysi som v Piešťanoch chcel žiť, dnes tu nechcem ani zomrieť

5873 načítaní
Návštevníci nášho webu najviac vyhľadávajú dopravné nehody, krimi správy a negatívne udalosti. Preto je mierne prekvapujúce, že pomyselné „striebro“ sa ušlo listu nášho čitateľa. Silná návštevnosť stránky dokázala, že Piešťancov nezaujímajú len tragické správy, ale intenzívne sa zaujímajú aj dianie v ich meste. Kritický postreh, ktorý vyvolal súhlasné i nesúhlasné reakcie zároveň, presadzoval názor, že kedysi slávne Piešťany žijú už len z nostalgie.

Mladá vodička zomrela v nemocnici
5455 načítaní

Tretiu priečku by sme mohli orámovať opäť čiernym rámikom. Veľkonočný týždeň v regióne sa skončil úmrtím mladej ženy. V nedeľu 8. apríla dvadsaťosemročná vodička Martina z Drahoviec vo vysokej rýchlosti nezvládla prejazd v zákrute za Očkovom a narazila do stromu. Zomrela po prevoze do nemocnice, jej 26-ročný spolujazdec utrpel ťažké zranenia.
Rudko Pištoľník má dnes 60 rokov!

3858 načítaní
O jednu z tých sympatickejších návštev sa postarala svojrázna postavička, ktorá však neodmysliteľne patrí ku koloritu Piešťan. Rudko Baslík alias Pištoľník sa tretieho mája dožil okrúhleho jubilea. Redakcia Piešťanského týždňa mu nezabudla zablahoželať a spolu s ňou návštevníci webu.

Zháňa sa darca krvi B negatív
3772 načítaní

Naliehavá výzva Piešťanského týždňa na darovanie krvi pre ťažko chorú pacientku ležiacu v piešťanskej nemocnici sa dostala k takmer štyrom tisícom ľudí.
Tragédia aktualizované – smrť študentky

3471 načítaní
Aj aktualizovaná správa o smrti študentky Gabiky po tragickej zrážke s kamiónom v Maduniciach, vyvolala značný rozruch. Spolu s ďalšími dvomi aktualizovanými správami tak havária mladej ženy zaujala celkovo až 16 019 čitateľov!

Poznáme víťaznú tortu pre storočnú Thermiu

2978 načítaní
Jasný dôkaz toho, že nielen chlebom je človek živý. Do septembrovej súťaže o najkrajšiu tortu pre hotel Thermia Palace oslavujúceho storočnicu cukrárky z celého Slovenska prihlásili 16 tort a dva perníkové výrobky. Súdiac podľa návštevnosti webu by si na sladkých dobrotách zmlsla nielen porota.
Prevrátil sa kamión s ošípanými

2920 načítaní
Vyzeralo to ako ďalšia z radu hrôzostrašných udalostí: Pred krajinským mostom sa prevrátil kamión prevážajúci plemenné ošípané z esterházyovského chovu. Prasiatka boli silne dehydrované a keď ucítili vodu, pokúšali sa dostať k Váhu. Rozutekané zvieratá museli zachraňovať hasiči, policajti i členovia Slobody zvierat. Našťastie, Piešťanský týždeň správu „zavesil“ na webovskú stránku 1. apríla.
Tragická dopravná nehoda

2778 načítaní
V Piešťanoch v stredu 26. septembra viedol 21-ročný muž vozidlo značky Škoda Felicia a za sebou ťahal nepojazdnú Škodu 120, ktorú šoféroval o rok mladší vodič z tej istej obce. Vrak vozidla prešiel náhle do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim autom Ford Tranzit. Pri havárii 20-ročný vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

K nehode v Krakovanoch došli až tri sanitky
2705 načítaní

Poslednú priečku najnavštevovanejších správ webu Piešťanského týždňa obsadila zase dopravná nehoda. Nehoda v Krakovanoch vyzerala spočiatku hrozivo. Keď k nej hasiči 8. apríla dorazili, vedľa zdemolovaného auta našli dvoch zranených ľudí. Na miesto dorazili až tri záchranárske vozidlá – jedno s lekárom a dve so zdravotníkmi.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana