V okresnom derby v Krakovanoch boli úspešnejší hostia

  • Šport / Futbal
  • 18. októbra 2011, 08:15
  • Autor:Lukáš Radoský

PIEŠŤANY – Vo vyšších regionálnych futbalových súťažiach sa hrali ďalšie zápasy. V 12. kole tretej ligy nestačili doma Vrbovčania na Novomešťanov, zato poslední Moravanci získali tri body bez boja, pretože hráči Púchova na zápas nepricestovali. Piešťancom stačil priemerný výkon na zisk troch bodov a v piatej lige vyhrali v hodovom zápase Trebatičania u susedov z Krakovian.

FK Krakovany – OFK Trebatice 2:3 (1:2)



Na Strážovské hody začali Krakovanci aktívne a v 12. min sa po autovom vhadzovaní Ondrejku ujali vedenia gólom T. Balcíra. Pekný moment priniesla 31. min, v ktorej nožničkami zakončil Duchoň, ale Valovič stál na svojom mieste. Po jeho dlhom výkope vyrobila domáca obrana chybu, ktorú potrestal v samostatnom úniku Kurinec – 1:1. Domáci od tohto momentu znervózneli a hostia sa začali častejšie presadzovať. Napriek tomu mal výbornú šancu T. Balcír, ale jeho pokus v poslednej chvíli Valovič chytil. V 41. min domáci spravili ďalšiu hrúbku v zadných radoch a Netsch obrátil skóre stretnutia. Krátko po začiatku druhého dejstva vysunul Duchoň peknou prihrávkou Hlaváča, ten však namieril len do brankára a z následnej dorážky Ďuračka prekopol bránku. V 58. min vyšiel hosťom rýchly brejk, po ktorom Talajka zvýšil na 3:1. Domáci o päť minút neskôr Ďuračkom znížili, no vyrovnať sa im už nepodarilo, hoci mali ďalšie šance, ktoré zahodil Duchoň. Ten najprv v 74. min zblízka prekopol prázdnu bránu a v 86. min jeho priamy kop iba „lízol“ brvno trebatickej bránky.

Zostavy – FK: Dlhý – Kikta (46. Tomiš), Kališ, P. Sedlák, Ondrejka, Mikuláš, Feranec, Ďuračka, Hlaváč (68. Hornák), Balcír (46. Macháč), Duchoň, OFK: Valovič – Vlado, Nosko, Michal Žilka, Bališ, Zelenay (90. Herceg), Talajka, F. Zemko, Líška, Kurinec, Netsch.

V aktuálnom vydaní PT sa dozviete víkendové výsledky z futbalových zápasov v regióne.

0 Shares

Najnovšie správy

Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila