Blog Kamila Fana: Srdečné pozdravy z Afriky…

  • Nezaradené
  • 18. novembra 2008, 09:04
  • Autor:Kamil Fano

…krátko po prílete som dostal maláriu, čo je tu veľký problém, pretože zohnať lieky v tomto kúte sveta je skoro nemožné. Po pár hodinách strávených na lôžku vypukla občianska vojna a musel som utiecť do mesta Pala, kde som stretol miestneho pastora, ktorému sa podarilo zadovážiť mi potrebné lieky.

V hlavnom stane domobrany som dostal prácu za pomerne slušné peniaze. Vysvetlili mi, že zabiť šéfa polície nebude ľahké, pretože vždy chodí s dobre ozbrojenou ochranou. Ešte ma oboznámili aká skorumpovaná je polícia v tejto oblasti a dostal som na to celkom chuť.
Vyfasoval som mapu, auto navigátora, granáty, samopal a revolver, auto som ukradol za mestom a čakalo ma osem kilometrov, dva mosty a rozvášnení domorodci s kalašnikovami.
Všetko šlo ako po masle, až pred druhým mostom začali po mne strieľať a zničili mi auto. Musel som utiecť pod most a skryť sa do vody. Po chvíli som vyliezol na opustený čln a pomaly a nenápadne sa mi podarilo prekĺznuť. Po asi dvoch kilometroch som pristál na brehu, kde sa kúsok vedľa križovala železnica s hlavnou cestou a dole sto metrov po ceste bola policajná stanica.
Nebolo ťažké zistiť, ktorý je šéf polície. Pajácov mal nastúpených na dvore a rozkrikoval sa na nich, až som myslel, že z toho exploduje. A aj explodoval, po tom, keď som mu pod nohy hodil granát a on sa rozletel na všetky strany.
Neviem koľký z nich prežili a bolo mi to jedno. Utekal som odtiaľ a za zákrutou som narazil na opustený džíp, takže som neváhal a v tom strese sa mi podarilo zraziť zebru, ktorá mi vbehla do cesty.
Do mesta som dorazil za pätnásť minú, iba z pár dierami v kapote. Dostal som tu svoje peniaze a nový džob…
Potom niekto zapol v kuchyni mikrovlnku, vyhodilo istič a mne zdochol počítač.
PS: Ak raz prepadnete počítačovým hrám, „ste stratený“. Odporúčam Far Cry 2.

Ďalšie blogy Kamila Fana:
Napoleon a korytnačka
A v novembri bolo leto

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel