Šesť dobrých dôvodov pre bývanie v piešťanskej Mojmírke

  • Inzercia
  • 20. septembra 2022, 10:01

Ak sa práve rozhodujete o kúpe nehnuteľnosti v Piešťanoch, predstavíme vám rezidenčný projekt Mojmírka a dôvody, pre ktoré by práve on nemal uniknúť vašej pozornosti.

(Autor: www.mojmirkapiestany.sk)

1. Lokalita, ktorá znamená pohodlie a výnimočnú dostupnosť

Väčšina nových bytov vzniká na perifériách miest, a to prináša starosti s horšou dostupnosťou služieb, nákupov, kultúrneho vyžitia alebo škôl. Nová výstavba v lokalitách s vybudovanou infraštruktúrou a blízkosťou všetkého, čo mesto ponúka, je zriedkavá. Preto stojí za povšimnutie nový rezidenčný projekt Mojmírka, ktorý rastie na Mojmírovej ulici v Piešťanoch. Zapadá do koloritu tohto kúpeľného mesta, je v lokalite, kde nie je problém pešo prejsť do obchodov, odviezť deti do školy či škôlky, prejsť sa v parku, alebo si užiť večer na pešej zóne. Všetko, čo Piešťany ponúkajú, je blízko.

2.Voľba pre starousadlíkov aj tých, čo Piešťany len objavujú

Strategická poloha Piešťan umožňuje dobré dochádzanie do viacerých kútov Slovenska. Rýchlo sa dostanete na diaľnicu a autom ste v Bratislave za menej ako hodinu. No a vlakom to tiež netrvá o nič dlhšie. Aj autobusová stanica je od projektu Mojmírka vzdialená len pár minút chôdze.  A to je zaujímavé aj pre „cezpoľných“  – pri súčasnej situácii na realitnom trhu sú mnohí nútení hľadať ideálny domov aj vo vzdialenejších lokalitách od Trnavy či Bratislavy. A sk ste hodinu cesty od sídla firmy, najmä ak môžete mať aj  „home office“, je jedno, kde sedíte, hlavne, ak je vám tam dobre.

3. Kúpa pekného bytu v Piešťanoch je dobrou investíciou

Nielen na trvalé bývanie, ale aj na rekreáciu, podnikanie alebo následný prenájom. Ak máte byt v Piešťanoch, máte súkromie a komfort vlastného bytu v širšom centre mesta, len pol hodinu pešo od kúpeľného ostrova, kde sa po ťažkom týždni doma môžete nechať rozmaznávať. No s bytom môžete aj podnikať – a rozšíriť tak ubytovacie kapacity mesta. Keďže kúpele a aj ostatné relaxačné lákadlá mesta, ako golfový areál alebo areál vodných športov na Sĺňave, sú celoročne navštevované, svoj byt v Piešťanoch môžete prenajímať celoročne. 

4. Nové bývanie v novostavbe je výhodné aj ekonomicky

Pri kúpe bytu treba brať do úvahy aj to, či ide o byt na starom sídlisku, alebo o novú výstavbu. My sme za druhú možnosť. Tá svojou architektúrou a dispozíciami bytov rešpektuje aktuálne trendy bývania. No poskytuje aj pridanú hodnotu, napríklad bezproblémové parkovanie v garáži pod budovou alebo privátne zelené plochy. Za zmienku stojí aj ekonomické hľadisko – byt v novostavbe je vďaka použitým materiálom energeticky menej náročný, čo sa odzrkadľuje v nižších platbách za energie. A po kúpe novostavby máte pokoj od ďalších výdavkov na rekonštrukcie či opravy. Dlhodobá perspektíva zhodnotenia vašej investície do novostavby je tiež  vyššia ako pri staršom byte. 

5. Navrhnuté pre bývanie s pocitom súkromia, pohodlia a bezpečia

Mojmírka  poskytuje pohodlné mestské bývanie v pokojnom prostredí s kompletnou občianskou vybavenosťou po ruke. V dvoch obytných budovách sa nachádza len 16 bytov, ktoré obklopuje privátne zelené átrium s detským ihriskom. Navyše, každý byt má minimálne jeden balkón. Komfort bývania zvyšuje aj bezproblémové parkovanie v podzemnej garáži, výťah na každé poschodie, a to aj priamo z garáže, pivničná kobka k bytu a spoločná miestnosť na odkladanie bicyklov.  Ak potrebujete viac detailov o projekte Mojmírka a o voľných bytoch, kliknite na www.mojmirkapiestany.sk

6. Slovenský developer, ktorý svoje kvality dokazuje už dlhé roky

Rada na záver – aby ste si boli istí svojou investíciou do novostavby, je dobré si overiť, kto za projektom stojí.  Rezidenčný projekt Mojmírka v Piešťanoch realizuje  slovenská developerská a investičná spoločnosť púpava development, s.r.o. Tá od roku 2011 úspešne realizovala na území západného Slovenska viac ako 20 inovatívnych rezidenčných  projektov. Môžete si ich pozrieť aj na webstránke developera na www.pupava.com

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 30. apríla 2024
Meniny má Anastázia, zajtra Amarila, Pamela