Svadobná výstava aj s ukážkami čepčenia nevesty

Po úspešných výstavách majiteľa svadobnej agentúry Matoni production, Mateja Piscu z Krakovian, kde sa krása šiat, vizáže a výzdoby snúbi s realizáciou svadobnej hostiny a všetkého, čo k nej patrí, viedli naše kroky do priestorov spoločnosti Diplomat Dental na Vrbovskej ceste, kde sídli rodinná firma Catering Piešťany. Jedáleň sa zmenila na nádhernú svadobnú sieň s originálne prestretými svadobnými i veľkonočnými tabuľami. Slnkom zaliata miestnosť ponúkla množstvo zaujímavých pohľadov a variácií. Téma bola jediná: Svadba.

Ukážka čepčenia nevesty v podaní Folklórneho súboru Krajnanec. (Autor: vd)

Slávnostnú atmosféru podčiarkovala hudba, nádherné nevesty v ešte krajších belostných šatách, kvetinová výzdoba, originálne party, obrúčky, motýliky, fotenie, premietanie, svadobné aranžmány, čepčenia neviest, spev ich družičiek, najžiadanejšie svadobné lákadlá maškrtných jazýčkov, ktoré sa rozplývali na jazyku, a k tomu lahodná káva či pohár sektu.

Kto zatúžil, mohol si dojednať kompletný svadobný catering, hudobnú produkciu, obzrieť si viazania svadobných kytíc, dozvedel sa o najnovších trendoch vo floristike svadobných aranžmánov a k dispozícii bola fotobúdka i rôzne originálne rekvizity, ktoré si bolo možné na pár okamihov k foteniu vyskúšať. Fotografie, ktoré zachytili tento okamih, si mohol každý návštevník okamžite doma založiť do albumu.

V programe dvojdňovej výstavy nechýbali tradície, ktoré sa snúbili s aktuálnymi svadobnými trendmi. V sobotu 2. marca a tiež v nedeľu 3. marca prúdili na Vrbovskú cestu do Piešťan folkloristi zo súborov Inovec, Krajnanec, Žito, ba prišli sem aj pôvabné Terchovienky, aby divákom priblížili rozlúčku nevesty či ženícha so slobodou a hlavne – neveste sňali svadobnú partu a na hlavu pripli čepiec vydatej ženy. To všetko za spevu družičiek.

Každá žena túži po svadbe snov so sympatickým, zamilovaným, nie celkom finančne či duchom chudobným ženíchom. V deň D chce vyzerať pôvabne, žiadane i milo. Jednoducho dokonalo. Zoženie si dokonalé šaty, objedná nádherne vyzdobenú sálu, svadobné prstene i šperky, sexi podväzok, výbornú hudbu, skvelého fotografa, kameramana i dídžeja, chutné a dobre vyzerajúce jedlá, tortu, koláče, luxusné auto či kočiar. Ideálne by bolo zabezpečiť si aj počasie.

Svadby sú čoraz dokonalejšie, štýlovejšie. Aby takými naozaj boli, mali si možnosť budúci novomanželia zájsť za realizátorom svadieb na kľúč, ale aj floristkou, dekoratérom, výrobcom svadobných šperkov, venčekov či svadobných párt, obzrieť produkty salónu, kde si bolo možné objednať rozprávkové šaty pre nevestu i spoločenské šaty pre svadobčanov či družičky. Objednať jedlo, pitie aj zákusky a tiež to všetko zvečniť foto a videotechnikou pre inšpiráciu a na pamiatku svojim príbuzným, priateľom a potomkom.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana